Fuego pleacă din România?! Care este motivul? A anunțat pe Facebook totul

26 ian. 2020
Fuego pleacă din România?! Care este motivul? A anunțat pe Facebook totul

Fuego pleacă din România? Artistul a anunțat totul pe contul său de Facebook. A luat această decizie după întoarcerea din Israel. Paul Surugiu a avut un concert acolo.

Cântărețul a mers pentru a-7-a oară în Israel și le-a cântat fanilor din Eilat inclusiv piese în limba ebraică. Acum, Fuego e pregătit de o nouă aventură. Va pleca foarte curând în America. Stați liniștiți! Nu va pleca definitiv.

„Aseară am avut clipe de neutat la «Româniada», în Israel şi le mulţumesc evreilor-români pentru că mă păstrează de atâţia ani printre preferinţele lor şi minunatei Liliana Mare (organizatoarea evenimentului – n.r.). Nu uitaţi că ne revedem la TVR 2, de la 15.00, cu o gală dragă mie, plină de surprize şi momente de colecţie, cu eroi ai României mele”, a spus Fuego, după ce a revenit din Israel.

Fuego pleacă în SUA

Paul merge în SUA pentru a le cânta fanilor de acolo.

Pe 22 martie 2020, acesta pregăteşte alături de Orchestra Simfonică Bucureşti un spectacol extraordinar la Sala Palatului, intitulat „Simfonic”. Un bilet costă între 80 şi 200 de lei şi le poți achiziționa online.

Fuego a scris în decembrie câteva versuri despre țara lui. Acesta mărturisea că îi este foarte dragă.

„De ziua Națională, scrisoare către România mea! Mi-e drag de ea! Ascultați gândurile mele!”, a scris acesta pe contul lui de socializare.

„Sunt sigur că dacă mai mulți dintre noi am simți cu adevărat ideea de unitate, lucrurile ar sta diferit și tu ai fi mai fericită. Istoria te-a pedepsit de multe ori. Tot din cauza alor tăi ai fost păcălită și ai suferit de multe ori.”, spune artistul.