Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1 doar pentru că prezenta Observatorul? Alessandra Stoicesu încasează dublu

04 ian. 2021
Ce salariu avea Andreea Berecleanu la Antena 1 doar pentru că prezenta Observatorul? Alessandra Stoicesu încasează dublu
Andreea Berecleanu a prezentat 17 ani Observatorul de la Antena 1

Andreea Berecleanu a fost obligată să părăsească pupitrul Observatorului, după 17 ani și asta pentru că Alessandra Stoicescu și-a dorit ea acel post. După apariție unor conflicte în cadrul Antena 3, aceasta a hotărât să revină la Antena 1, unde în trecut mai prezentase știrile de seară.

Însă la acel moment pierdea de fiecare dată duelul audiențelor cu Andreea Esca, ceea ce se întâmplă și acum. Prezentatoarea Știrilor Pro Tv este imbatabilă de aproape 20 de ani și continuă să aibă un succes imens, dar și să fie un reper printre vedete.

Ce salariul încasa Andreea Berecleanu pentru că prezenta Observator

Pentru că prezenta Observatorul, Andreea Berecleanu încasa în fiecare lună 5.000 de euro, o sumă care a crescut gardual din anul 2012. La acel moment, fosta vedetă Antena 1 încasa lunar 18.666 lei, adică puțin peste 4.000 de euro. Suma a fost dezvăluită după ce fostul ei soț, Andrei Zaharescu a fost numit consul. Acesta a fost obligat să-și publice declarația de avere și astfel s-a aflat și salariul încasat de partenera lui de viață de la Antena1.

Astăzi, Andreea Berecleanu prezintă știrile la Prima Tv pentru un salariu probabil similar, dar atunci când a plecat de la Antena 1 a lansat o serie de atacuri, din care a lăsat de înțeles că a fost forțată să plece doar pentru că Alessandra Stoicescu a dorit postul ei și că ea deși a fost un angajat disciplinat nu a fost servantul nimănui.

Andreea Berecleanu, acuzații grave la adresa conducerii Antenelor

„Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Viva.

Vedeta nu i-a iertat pe cei de la Antena și a revenit subtil cu noi acuzații, într-un interviu acordat recent, chiar înainte de a debuta ca prezentatoare la Focus, emisiunea de știri de la Prima Tv.

Am stat şi 8 ani în Pro TV, nu doar 17 în Antenă. Nu vreau să comentez încă o dată motivele plecării mele. Dar să fii sigură că nu am niciun regret. Am făcut cea mai bună alegere într-un context impus. Eu am fost un angajat disciplinat, fără, însă, a fi servantul nimănui. Performanţa a fost ce m-a interesat şi o bună colaborare în echipă. Eu nu pot funcţiona decât aşa”, a spus Andreea Berecleanu într-un interciu pentru Ok Magazine.