Ce studii are de fapt, Mihai Gâdea și la ce post de televiziune a lucrat prima dată! Care a fost primul său job

mihai-gadea-640×400

La doar 43 de ani, Mihai Gâdea este unul dintre cei mai influenți realizatori de televiziune de pe piață. Emisiunea pe care o moderează la Antena 3, Sinteza Zilei, este de ani buni în topul celor mai urmărite producții din România.

Puțini știu, însă că la bază, Mihai Gâdea nu este jurnalist. În anul 1999, el a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”, iar în anul 2000 a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă. Acesta este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea, cu care are o fată superbă, Maisha Karina.

Care a fost primul job în televiziune

Înainte de a ajunge directorul Antena 3, pe 14 mai 2010, acesta a condus Antena 2. Debutul său de impact în televiziune s-a înregistrat între anii 2002 și 2004, când a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV. Profesorul Dan Voiculescu l-a remarcat și l-a luat în echipa Antenei 1, care s-a dezvoltat enorm.

Astfel, Mihai Gâdea a fost iar între anii 2004 și 2005 realizator programe TV la Antena 1. În trecut, acesta ținea și predici în fața oamenilor, iar aceștia erau atrași de zicerile lui ca un magnet. Astăzi, impactul pe care-l are este și mai mare, iar realizatorul tv este cu adevărat un influencer.

Revista Presei