Ce tarife are Culiță Sterp după Survivor România. Cât cere fostul concurentul pentru a cânta la o nuntă 

de: Ana Toma
06 iun. 2021
Ce tarife are Culiță Sterp după Survivor România. Cât cere fostul concurentul pentru a cânta la o nuntă 
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp s-a întors recent din Republica Dominicană. Artistul nu a mai rezistat la Survivor România așa că a fost descalificat din competiție, ajungând acasă la iubita sa care urmează să nscă cât de curând.

Competiția Survivor România i-a adus însă notorietate lui Culiță Sterp motiv pentru care, odată cu participarea sa tarifele pentru a cânta la petreceri sau nunți au cam crescut.

Culiță Sterp și-a majorat tarifele după Survivor România 

Culiță Sterp nu a avut niciodată probleme din punct de vedere financiar, chiar dacă anul 2020 a fost unul cu mai puține nunți și botezuri decât de obicei. 

Mai mult de atât, provocarea Survivor România a venit la timp pentru el, în condițiile în care artistul nu avea atât de mult activitate ca în anii trecuți. De asemenea, show-ul i-a adus și notorietatea pe care mulți o caută, motiv pentru care tarifele sale au crescut.

Cât cere Culiță Sterp pentru a cânta la nuntă

În 2020, pentru o petrecere la care cânta toată noaptea, evident, alături de formația sa, Culiță Sterp cerea în jur de 4.000 de euro, însă suma era împărțită cu întreaga sa echipă.

Anul acesta însă, odată cu participarea la Survivor România, artistul cere mai mult pentru evenimentele private din țară. Raul Zeța, managerul artistic al acestuia, a vorbit despre tarifele pe care le cercepe Faimosul, după întoarcerea din Republica Dominicană.

Dacă în 2020 cerea doar 4.000 de euro, acum artistul percepe o sumă de 5.000 de euro pentru a veni cu formația sa și pentru a cânta întreaga noapte. 

”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus managerul lui Culiță Sterp, pentru Fanatik.ro.

Culiță Sterp are deja evenimente programate

Suma nu este însă o problemă pentru fanii artistului. Managerul acestuia a mai mărturisit că acesta are deja o mulțime de evenimente programate în cursul acestui an. 

”Da, sună multă lume, sunt mulți care vor să le cânte”, a explicat Raul Zeța, în legătură cu programările artistului.