Cea mai bună și răcoroasă limonadă din lume. Rețeta este foarte simplă, dar are un ingredient minune. Adaugă-l pentru un gust super special

apa cu lamaie

Este vară, soare, poate chiar prea mult soare, iar canicula din ultima perioadă aproape că ne-a topit. O limonadă bună și răcoroasă este perfectă pentru zilele care se anunță cu temperaturi maxime.

Rețeta este foarte simplă, dar pentru cel mai bun gust trebuie să folosiți ingredientele de mai jos și să folosiți trucurile pe care vi le recomandăm.

Rețeta pentru cea mai bună limonadă

Primul truc pe care vi-l spunem este cel legat de lămâie, mai exact cum trebuie să procedați pentru a obține tot sucul din aceasta. Dar mai întâi asigurați-vă că ați ales o lămâie bine coaptă, fără pete galbene sau maro, pe care o spălați foarte bine.

Apoi încălziți-o în cuptorul cu microunde timp de 20-30 de secunde. Poți chiar să presezi lămâia cu podul palmei, înainte să o storci și așa veți obține tot sucul din ea.

De ce ingrediente aveți nevoie

două lămâi
două lime
5 frunze mentă
6 lingurițe miere de albine.

Mixați absolut toate ingredientele foarte bine și apoi strecurați compoziția. Limonada obținută se pune la rece sau se adaugă gheață. Această combinație naturală va asigura cel mai bun gust și veți obține o băutură răcoroasă și delicioasă.

Citește și:

Revista Presei