Cea mai controversată dietă. A slăbit peste 20 de kilograme. Secretul Majdei Aboulumosha

de: Ana Toma
21 iul. 2020
Cea mai controversată dietă. A slăbit peste 20 de kilograme. Secretul Majdei Aboulumosha

Lupta cu kilogramele în plus este un lucru destul de dificil, iar dietele diferă de la o persoană la alta. Majda Aboulumosha a făcut publică dieta controversată prin care a reușit să slăbească 23 de kilograme.

Schimbarea Majdei Aboulumosha a fost observată de fanii săi, iar întrebările au început să curgă. În acest context, partenera lui Cristi Brancu de la „Agenția VIP” a decis să facă totul public.

Acesta a precizat că dieta care a ajutat-o să slăbească 23 de kilograme nu e foarte grea, însă trebuie să mănânci cu precădere două alimente, ceea ce nu e ușor de respectat de către toată lumea.

”Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton”, a zis Majda, pentru Viva.

Nu s-a dus la nutriționist

Vedeta a mai mărturisit că nu a fost la nutriționist și toate schimbările alimentare pe care le-a făcut au fost ”pe propria răsundere”. De asemenea, acesta i-a sfătuit pe fani să țină cont și de acest aspect dacă vor să slăbească într-un mod sănătos.

”Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult. Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme.

Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate”, a mai spus Majda.