Ceaiul cu cei mai mulți antioxidanți din lume! Elimină toxinele din corp și te ajută să ai o piele întinsă și catifelată. Îl găsești la plafar

de: Ana Toma
28 nov. 2020
Ceaiul cu cei mai mulți antioxidanți din lume! Elimină toxinele din corp și te ajută să ai o piele întinsă și catifelată. Îl găsești la plafar
Foto: Clay Banks on Unsplash

Dacă te confrunți cu probleme ale tenului sau îți dorești să ai o piele sănătoasă și tonifiată, trebuie să știi că alimentația este și ea importantă. Mai mult de atât, există și anumite ceaiuri minune pentru ten, care consumate regulat au un efect miraculos.

Ceaiurile sunt foarte bine cunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra organismului, însă le lângă asta, ele au efecte deosebite și asupra pielii. Anumite ceaiuri pot combate deschidratarea și pot ajuta chiar și la vindecarea acneei atunci când sunt consumate regulat.

Ceaiul de mușețel e primul pe lista ceaiurilor minune pentru ten. El este foarte bine cunoscut pentru faptul că tratează insomnia, însă puțini știu că poate reduce leziunile inflamatorii ale acneei. De asemenea, capacitatea ceaiului de a îndepărta stresul este un alt factor esențial în favorizarea vindecării leziunilor acneice, într-un mod complet natural.

Ceaiul care încetinește procesul de îmbătrânire 

Ceaiul verde este foarte bine cunoscut pentru efectul de accelerare al metbolismului. Multă lume alege să consume acest ceai pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Totuși, pe lângă efectele pe care le are asupra organismului, el are și o serie de efecte benefice asupra pielii. El poate reduce inflamația, menține celulele pielii sănătoase și este excelent pentru a te proteja de radiațiile ultraviolete.

Ceaiul alb este un alt leac miraculos. Acest ceai este deseori considerat unul destul de rar, deoarece se face din cela mai tinere frunze. Spre deosebire de ceaiul verde, ceaiul alb are cele mai înalt nivel de antioxidanți din toate ceaiurile.

Pe lângă beneficiile pe care le are asupra organismului, ceaiul alb este extrem de benefic în încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, care va fi întinsă și catifelată. De asemenea, el poate preveni deteriorarea colagenului și a elastinei. Te ajută și la el eliminarea toxinelor din corp.

Toate aceste ceaiuri se pot găsi la plafar, dar aveți grijă să fie cu adevărat naturale, preferabil vrac, întrucât majoritatea pliculețelor sunt toxice.