Ceaiul minune care alungă oboseala! Este perfect în izolare, întărește sistemul imunitar

1000x1000_atentie_la_ceaiurile_de_slabit-1000×800

Există un remediu natural pentru oboseală care este considerat perfect pentru consum, mai ales în perioada de faţă, când suntem obligaţi să stăm în autoizolare. Specialiştii spun că acesta elixir, produs dintr-un fruct aflat la mare căutare, poate să întărească sistemul imunitar şi să reducă tensiunea. Ce aveţi de făcut pentru a-l prepara.

Ceaiul de lămâie, secretul împotriva oboselii

Lămâia este cunoscută de mult pentru proprietăţile sale benefice. Acesta este şi motivul pentru care, un ceai de lămâie fierbinte, cu miere, vă poate ajuta enorm în această perioadă. Tot ce aveţi de făcut este să spălaţi bine o lămâie, să o tăiaţi în bucăţi şi să o fierbeţi. Atenţie, stoarceţi lămâia înainte să o puneţi în oală şi aveţi grijă să nu o fierbeţi prea mult deoarece veţi pierde toată Vitamina C. Apoi, după ce îl turnaţi în cană, adăugaţi două linguri de miere. Mare grijă, nu puneţi mierea de la început în apă. Nu este recomandat să fierbem mierea.

Ce conţine lămâia

Se spune că ceaiul de lămâie conține Vitamina C, motiv pentru care întărește sistemul imunitar, mai ales dacă este consumat zilnic. Mai mult, atât mierea, cât şi lămâia, sunt medicamente naturale antiseptic. Aceasta este motivul pentru care această limonadă fierbinte poate să fie, în momente de oboseală, un bun energizant. Mai mult, lămâia stimulează activitatea creierului şi creşte capacitatea de concentrare, prin proprietăţile sale. De asemenea, poate fi folosit ca adjuvant în gripe şi răceli, ajutând de asemenea la scăderea colesterolului şi la detoxifierea ficatului.

Revista Presei