Ceaiul super sănătos care reduce mult pofta de mâncare! Se bea cu 30 de minute înainte de masă și favorizează slăbitul

06 iun. 2020
Ceaiul super sănătos care reduce mult pofta de mâncare! Se bea cu 30 de minute înainte de masă și favorizează slăbitul

Este foarte sănătos, are un gust bun și contrar legendelor din popor, acesta nu constipă, ci reglează tranzitul intestinal, ceea ce este cu totul și cu totul altceva. Ceaiul de mentă are marele avantaj că reduce mult pofta de dulce, în special cea apărută pe fond de stres sau oboseală.

Medicii nutriționiștii recomansă să consumăm maxim două-trei căni pe zi. El poate fi combinat și cu tei. Pentru cei care doresc să slăbească, acest ceai este un aliat de nădejede pentru că favorizează slăbirea și în general taie pofta de mâncare. El se bea cu 30 de minute înainte de masă și se prepară sub formă de infuzie.

De ce este bun ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă liniștește stomacul după fiecare masă și prelungește senzația de sățietate. În acest mod previne tentația de a mânca dulciuri sau de a cere porții suplimentare”, spune dr. Georgia Grey, nutriționist din Denver, Colorado.

Tot ea susține că o cană cu ceai de mentă potoloește stomacul pentru 3-4 ore, în sensul că nu vom mai simți senzația de foame în acest interval de timp.

Dacă nu vreți să-l utilizație în dietă, îl puteți consuma după o masă copioasa pentru reglarea digestiei. Ceaiul de mentă este foarte sănătos