Cel mai bogat aliment în calciu și vitamine! Puțină lume știe ce beneficii are. Bonus, te ajută să slăbești și te scapă și de migrene

de: Ana Toma
06 oct. 2020
Cel mai bogat aliment în calciu și vitamine! Puțină lume știe ce beneficii are. Bonus, te ajută să slăbești și te scapă și de migrene
O alimentație sănătoasă prelungește viața/ Photo by Pablo Merchán Montes on Unsplash

În ultima vreme din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu lipsa de calciu, însă această situația poate fi remediată prin adăugarea acestui aliment minune în dieta ta. Este extrem de sănătos și bogat în vitamine.

Puțini știu că algele marine sunt cea mai bună alegere pentru o dietă echilibrată. Ele sunt bogate în nutrienți, calciu și vitamine. De asemenea, ele sunt excelente atunci când te confrunți cu lipsa de vitamine și pot fi un bun înlocuitor pentru suplimentele naturale.

Potrivit The Guardinan, alegele marine au conținut ridicat de fibre și sunt excelente în diete pentru că au puterea de a crea o stare de sațietate. În același timp, ele sunt sărace în grăsimi și te ajută să menții zahărul din sânge la un nivel normal.

Alegele marine pot înlocui cafeaua

Studiile au demonstrat și ele de asemenea că alegele marine sunt ideale pentru a menține sănătoasă mucoasa intestinală și au un rol esențial în digestia ta.

De asemenea, în unele țări, alegele marine sunt folosite în băuturi. Locuitorii din Irlanda sau Caraibe folosesc acest aliment ca un înlocuitor pentru o cafea. Totodată, el poate fi folosit și în momentul în care vrei să îți revii după o răceală.

Un alt lucru important de știut despre alegele marine este că ele sunt eficiente și în cazul durerilor de cap.