Cel mai bun mușchi de vită cu legume. Rețeta lui Chef Sorin Bontea. A dezvăluit ingredientul secret 

ită

Prepararea mușchiului de vită necesită o mare atenție pentru a obține textura și gustul dorit. Chef Sorin Bontea a dezvăluit rețeta pe care el o folosește și care este ingredientul secret care îi oferă un gust atât de rafinat. 

Rețeta este una foarte rapidă, iar ingredientul secret a uimit toți bucătarii. Alexandrionul și câteva mirodenii alese sunt ingredientele pe care Chef Sorin Bontea le folosește pentru un gust unic.

”Weekend-ul ăsta vă propun o altă rețetă rapidă, pe care eu o gătesc deseori pentru familie sau musafiri. Mușchi de vită cu legume trase la tigaie. Secretul acestei rețete constă în faptul că înainte de a-l pune în tigaie, marinez vita folosind Alexandrion 5* și câteva mirodenii.

O să vedeți ce aromă prinde carnea. De multe ori am fost întrebat ce ingrediente folosesc de are gustul ăsta. V-am zis secretul 😉

Spor la gătit!”, a scris Chef Sorin Bontea pe pagina personală de facebook.

Revista Presei