Cel mai norocos număr la Loto 6/49! Mulți jucători au câștigat folosindu-l. A fost extras de 191 de ori

de: Ana Toma
25 mai 2021
Cel mai norocos număr la Loto 6/49! Mulți jucători au câștigat folosindu-l. A fost extras de 191 de ori

Cu siguranță orice român a jucat măcar o dată la Loterie, însă nu tot timpul norocul este de partea noastră așa cum ne dorim. În mod normal, orice număr are o șansă de câștig, însă unul s-a făcut remarcat.

Un studiu realizat din 2017, care s-a bazat pe mai multe loterii a demonstrat care sunt cele mai norocoase numere. Studiul a fost efectuat în cadrul loteriilor din întreaga lume și vine în ajutorul celor care vor să aibe o șansă în plus la marele premiu.

Cel mai norocos număr la Loto 6/49

Conform studiului, cel mai norocos număr la Loto 6/49 este 16. Acesta a fost extras de 191 în cadrul tuturor loteriilor incluse în studiu. Așa că, dacă simți că norocul este de partea ta la următoarea extragere, nu uita să adaugi acest număr pe bilet. Ar putae fi mai norocos decât crezi.

Următorul număr norocos este 22, el fiind cel mai puternic număr dintre toate. Numerologia mistică arată că numărul 22 are abilitatea de a trasnforma visele în realitate, așa cum s-a întâmplat în cazul moltor câștigători de la loterie.

Numerele 28 și 37 sunt și ele norocoase. Teoreticienii jocurilor susțin că este bine să alegem numere mai mari, pe când în realitate, șansele de a câștiga cu orice numărul sunt cam aceleași.

Cât de norocos este numărul 6

Numărul 6 ocupă locul cinci în cadrul celor 15 loterii la care face referire studiul. În China, acest număr este considerat extrem de norocos, deci un motiv în plus să îl adaugi atunci când completezi biletul de loterie.

Deși în România mulți evită să folosească acest număr, el având o cu totul altă semnificație, se pare că cei din străintate se bazează mult pe norocul pe care cifra 6 îl oferă.

Ultimul număr norocos este 3, el având o semnificație aparte, Este considerat un număr norocos în China și apare chiar în Biblie, în ciuda acestui lucru însă, el ocupă locul șase în topul celor mai norocoase numere de la loterie.