Cele 5 alimente minune pentru organism. Te ajută la detoxifiere, te ajută să slăbești și îți dau energie! Nu trebuie să lipsească din dietă

menta

Zilele pot fi extrem de obositoare, mai ales atunci când te împarți între muncă, familie și tine însuți, iar uneori ne lipsim mai lipsiți de energie ca niciodată. Energia de care avem nevoie stă în alimentația noastră, iar pentru a fi activi, trebuie să fim atenți la ce mâncăm.

Iată o listă cu top 5 alimente care îți vor da aportul de energie necesar zilnic pentru a face față tuturor provocărilor.

  1. Menta

Menta este cunoscută pentru aroma ei deosebită și este nelipsită din prepararea băuturilor. În cazul în care nu știai,  frunzele de mentă pot ajuta în cazul bolilor digestive, cum ar fi indigestia și crampele stomacale.

2. Spirulina

Spirulina este o altă sursă importantă de proteine vegetale. Mai mult decât atât, aceasta furnizează calciu și fier pentru multe sisteme ale corpului. Astfel, dacă alegi să incluzi spirulina în meniul tău zilnic, aceasta te poate ajuta să fii mai energic și să te simți mai puternic.

3. Lămâile

Lămâia este un citric care acționează ca un supresor eficient al apetitului. Unul dintre importantele beneficii pe care consumul de lămâie ți-l oferă este alcalinizarea organismului pentru a îmbunătăți pH-ul corpului.
Acest proces este important,deoarece cele mai multe alimente prelucrate și gătite prin prăjire fac corpul prea acid.

4. Turmericul

Turmericul este un aliment minune pentru organismul tău. Acesta este extrem de eficient în combatarea inflamației din corp, astfel că, medici au început să recomande consumul de turmeric pentru afecțiuni precum artrita.
Această rădăcină portocalie este, de asemenea, un antioxidant foarte puternic.

5. Sfecla

Puțini știu faptul că sfecla oferă organismului o doză sănătoasă de acid folic și mangan. Astfel, sucul de sfeclă este cel mai potrivit în dieta ta în momentul în care vrei să ai un corp energic și sănătos.

Revista Presei