Cine a fost cea mai populară vedetă de Paște! Oamenii i-au căutat numele pe Google mai mult ca oricând

de:
04 mai 2021
Cine a fost cea mai populară vedetă de Paște! Oamenii i-au căutat numele pe Google mai mult ca oricând
Google

În acest an, de Paște, românii au fost cu adevărat impresionați de o celebră vedetă. I-au căutat numele pe Google mai mult decât în orice altă perioadă, semnă că au încredere în toate abilitățile sale.

În lipsă de idei, sau în căutare de o inspirație mult mai bună, românii au decis să pregătească fel de fel de preparate, urmând sfaturile lui Chef Cătălin Scărlătescu. Nu e de mirare deci, de câte ori au căutat românii numele acestuia pe Google.

Cea mai populară vedetă de Paște

Chef Cătălin Scărlătescu a fost vedeta din bucătăriile tuturor românilor, iar ”mielul lui Scărlătescu” a fost cel mai căutat preparat pe Google, conform datelor furnizate chiar de companie.

Chiar dacă juratul de la Chefi la Cuțite este bun la orice fel de preparate, românii au decis ca în acest an să prepare vestitul miel, despre care au auzit foarte multe. Pe lângă miel, și ciolanul lui chef Cătălin Scărlătescu a fost la mare căutare.

Astfel, printre cele mai populare căutări pe Google pe subiectul „miel”, din ultima săptămână,s-au numrăat „drobul de miel Scărlătescu”, „friptura de miel Cătălin Scărlătescu” şi „ciolan de miel Scărlătescu”, conform aceloraşi date.

Ce au căutat românii pe Google de Paște

Dacă vă întrebați ce alte căutări au făcut românii pe Google, ei bine, felicitările și urările de Paște au fost la mare căutare. De asemenea, mulți români au vrut să învețe să facă prăjituri, pe când alții s-au interesat foarte mult de cum va fi vremea de Paște.

Conform sursei citate, în ultima săptămână, românii au mai căutat și sfaturi despre vopsirea ouălelor, adică perioada în care se vopsesc și de asemenea au dorit să afle și semnificația mielului de Pașt, pe care foarte mulți l-au preparat. Salata de Boeuf a fost și ea la mare căutare, dar și antreurile de Paște.

Nu au lipsit evident nici superstițiile sau tradițiile de Paște, dar nici iepurașul vestit. De asemenea, unii români nu au stat doar cu gândul la vacanță așa că au început deja să caute când va începe școala.