Bianca Drăgușanu i-a dat lovitura finală lui Alex Bodi: Îl poate băga la închisoare: „Exact ce aveam nevoie. Ghiciți?”

05 nov. 2020
Bianca Drăgușanu i-a dat lovitura finală lui Alex Bodi: Îl poate băga la închisoare: „Exact ce aveam nevoie. Ghiciți?”
Bianca Drăgușanu este regina operațiilor estetice

Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de afaceristul Alex Bodi, însă este hotărâtă să îl pedepsească dur pe fostul său soț.

Frumoasa blondină a obținut dovada care îl poate băga la închisoare pe Alex Bodi, iar după acest episod, a plecat singură într-o vacanță scumpă, pentru a-și pune ordine în gânduri și a se hotărî cum să acționeze.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri însă care pare să fi ajuns la capăt de linie. În urmă cu cinci zile, frumoasa vedetă s-a despărțit de afacerist, însă e hotărâtă să nu îi ierte abuzurile acestuia cu una cu două.

În spațiul public este cunoscută comportamentul violent al lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu fiind filmată și pozată de mai multe ori cu semne ale violeței fizice la care a fost supusă. După ultimul episod de acest gen, Bianca Drăgușanu și-a scos certificat medical de la IML, care atestă violențele la care a fost supusă, și care îi poate face mari probleme afaceristului, informează Cancan.ro.

Acesta poate ajunge chiar și să fie condamnat la închisoare, dacă Bianca va depune plângere împotriva lui.

Nu știm încă dacă acest lucru s-a întâmplat, însă un lucru e cert: Bianca Drăgușanu s-a hotărât să-l înfrunte o dată pentru totdeauna pe Alex Bodi, iar după acest episod, a plecat singură în vacanță, pentru a-și pune ordine în gânduri.

„Și am plecat în vacanță, exact ce aveam nevoie! Ghiciți unde? Vă dau un indiciu: este un loc călduros, așa că mi-am luat o geantă plină de ochelari de soare”, a scris Bianca pe contul său de Instagram.