Cine este Irisha, Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România. A trăit în America o bună perioadă de timp: ce studii are

de: Ana Toma
12 apr. 2021
Cine este Irisha, Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România. A trăit în America o bună perioadă de timp: ce studii are
Irisha

Survivor România are patru noi concurente care au acceptat provocarea din Republica Dominicană. Toate sunt motivate și își doresc să obțină premiul cel mare, însă câștigătorul este unul singur.

Irina Ceban, zisă și Irisha este una din cele patru noi fețe care au intrat în competiție. Deși are 32 de ani, aceasta a cochetat atât cu moda, muzica, cât și televiziune, iar acum a acceptat o provocare de rezistență.

Ce studii are Irina Ceban

Irina Ceban a devenit cunoscută în România odată cu particparea sa în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D. A ajuns până în Finală, însă nu a reușit să câștige premiul cel mare.

La capitolul studii, Irisha și-a urmat pasiunea. A studiat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și a urmat o școală de stiliști în România și apoi una în America. Ea este originară din Republica Moldova, însă dragoste pentru artă, muzică și stilying a făcut-o să călătorească în mai multe părți ale lumii.

Cea mai dificlă perioadă pentru Irisha

La fel ca mulți alții, noua concurentă de la Survivor România a fost și ea afectată de restricțiile din timpul pandemiei. Timp de nouă luni, aceasta a rămas în Miami, unde a studiat și a lucrat pentru câteva proiecte de styling, însă dorul de casă și-a spus cuvântul.

Irisha nu și-a putut vedea familia mai bine de un an de zile, motivul principal reprezentându-l restricțiile, dar și faptul că părinții ei locuiesc în țări în care restricțiile de circulație sunt extrem de severe.

Probabil vă întrebați care este motivul pentru care Irina Cerban a acceptat această provocare. Ei bine, vedeta se consideră perfecționistă, dar și o mare iubitoare de sport și de noi experiențe. Ea și-a făcut deja un plan și în legătură cu premiul cel mare, pe care, l-ar investi doar în visurile ei.

De unde vine numele Irisha

Numele Irisha nu este unul întâmplător. Irina Cerban este cunoscută sub acest pseudonim în lumea muzicală, unde a cântat alături de mai mulți artiști celebri.

Mai mult de atât, în anul 2017, artista și-a făcut debutul, alături de DJ Sava, un nume extrem de cunoscut pe piața muzicală. Pe lângă activitatea sa muzicală și artistică, Irisha are un număr imens de urmăritori pe rețelele de socializare

50.000 de persoane o urmăresc pe noua cuncurentă de la Survivor România, iar ea împărtășește la rândul ei toate experiențele sale legate de modă, muzică, dar și stil de viață.