Acuzații grave la adresa Kanal D! Motivul real pentru care ar fi fost eliminată Mellina de la Survivor România și nu Sorin

12 apr. 2021
Acuzații grave la adresa Kanal D! Motivul real pentru care ar fi fost eliminată Mellina de la Survivor România și nu Sorin
Mellina, Musty și ceilalți Răznoinici la Survivor România

Mellina este ultima concurenă eliminată din competiția Survivor România. Reality show-ul, difuzat de Kanal D, a înregistrat cifre record de audiență și este cea mai de succes emisiune a postului în momentul de față. De data aceasta, producătorii au reușit să selecteze personaje, care au trezit multe pasiuni printre telespectatori.

Eliminările din concurs au devenit din ce în ce mai dificile și asta pentru că la Survivor România au rămas acum doar cei mai buni dintre sportivi sau cei mai susținuți de public. Jador și Elena Marin de la Faimoși și Sorin și Mellina de la Războinici au fost nominalizați să plece din Republica Dominicană.

Mellina, eliminată din competiția Survivor România

Iar publicul a trimis-o pe Mellina acasă, spre regretul fanilor săi. Eliminarea care a creat cele mai multe valuri a fost, însă cea a Anei Porgras, pentru care s-au făcut chiar și petiții pentru a fi primită înapoi.

Și Mellina a avut, însă fanii ei, chiar dacă a fost una dintre cele mai criticate concurente. Apartanența la grupul Sorin, Starlin, Maria și Musty i-a atras și antipatia multor telespectatori, deși ea a adus cele mai multe puncte echipei albastre.

Una dintre fanele sale a postat un mesaj pe un grup de susținători și a transmis că regretă foarte mult plecearea Mellinei din competiție și că cei de la Kanal D au prezentat-o într-o lumină nefavorabilă. De aceea publicul nu a votat-o.

Acuzații dure la adresa Kanal D din partea unei fane a Mellinei

Pe de altă parte și Sorin este un concurent care a generat multe antipatii. Deși acesta este unul dintre cel mai slabi jucători pe traseu, s-a dovedit a fi cel mai bun strateg și continuă să fie menținut în concurs, mai ales că face și un show de zile mari.

„Tocmai am fost contactata de 💙Mellina!
Este f bine si impacata sufleteste de eliminare…
#Sindy candva la un interviu a spus ca Mellina este falsa si se vede rautatea in ochii ei….dar acum, alaturi de Vera au plans la eliminarea ei…si asta, datorita faptului ca odata cu trecerea timpului si comunicarii intre Sindy si Mellina s a creat o legatura frumoasa si sincera de prietenie (pe care o veti vedea si dupa Survivor)

😪 Singurul lucru pe care EU, personal il regret….este faptul ca publicul nu a cunoscut o pe Mellina asa cum ea este cu adevarat….ci doar asa cum kanal D si turcii au vrut sa o infatiseze, totul ptr rating, bani si publicitate!
Pacat ca in Romania doar asta se vrea!

Suntem mandri de ea si de parcursul celor 3 luni de competitie…
S a aflat mult timp pe locul 1 in competitie si sub primii 5 nu a fost niciodata….o mana de om, o luptatoare!
Felicitari 💙🔥🔝”, a scris o fană a Mellinei pe grupul de suport al Survivor România.