Cine este și cu ce se ocupă soțul celebrei Mirela Vaida. Motivul pentru care se ascunde de camerele de luat de vederi

de: Ana Toma
29 mart. 2021
Cine este și cu ce se ocupă soțul celebrei Mirela Vaida. Motivul pentru care se ascunde de camerele de luat de vederi

Mirela Vaida a fost recent implicată într-un scandal de zile mari. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost atacată în direct, cu o piatră, iar evenimentul a marcat-o complet. Vedeta a avut nevoie de ceva pentru a-și reveni după nefericitul incident.

Dincolo de viața pe care toți o văd pe micile ecrane, Mirela Vaida are însă o familie frumoasă și unită, un lucru le-a stârnit însă interesul fanilor. Cine este soțul Mirelei Vaida și de ce nu este prezent pe rețelele de socializare la fel de mult ca și vedeta de la Antena 1?

Cine este soțul Mirelei Vaida

Soțul Mirelei Vaida se numește Alexandru, iar cei doi și-au unit destinele în urmă cu mai bine de zece ani. Împreună, au trei copii, Carla, Vladimir și Tudor, iar relația lor este una demnă de apreciere.

Mulți s-au întrebat de ce soțul Mirelei Vaida nu apare în nici o fotografie de pe profilul vedetei și cu atât mai puțin pe internet, însă se pare că bărbatul are un domeniu de activitate complet diferit, care îl ține ocupat.

Soțul Mirelei Vaida nu are niciun cont de socializare, ba chiar nu este atât de încântat de faptul că Mirela Vaida pierde atât de mult timp pe rețelele de socializare. Totuși, extremele se atrag, așa că cei doi se completează și au o relație mai mult decât perfectă.

”El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. (..) Își dorește ca nici copiii să nu fie atât de expuși”, mărturisea vedeta într-un interviu pentru Viva.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida

Dacă vă întrebați cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida, ei bine, Alexandru este director general la o companie mare din țară, motiv pentru care este mereu pe drumuri. Chiar vedeta de la Acces Direct mărtusiea în același interviu că soțul ei este la Sibiu, loc unde firma sa are sediul.

Ea mai povestea că nu are nimic de obiectat și înțelege că acesta este job-ul și meseria pe care el și-a ales-o.

”Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, mai explica Mirela Vaida.