Mirela Vaida a spus adevărul! Cum a ajuns aceasta în televiziune: ce a fost nevoită să facă la început. Detalii uluitoare despre prezentatoarea de la ”Acces Direct”

mirela vaida 2

Mirela Vaida se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Vedeta de la Antena 1 are o familie extrem de frumoasă și are un job visat de toată lumea. Este prezentatoare la ”Acces Direct”, emisiune care s-a menținut lider de audiență foarte mult timp.

Puțini știu însă cum a fost viața Mirelei Vaida înainte de a ajunge pe sticlă și cum a reușit să intre în lumea televiziunii. Prezentatoarea Tv a mărturisit pentru Viva că drumul nu a fost deloc unul ușor. Ea a trebuit să pornescă de la ”munca de jos” pentru a ajunge unde se află acum.

Ea a mai povestit că lipsa banilor a fost cea care a împinsă să se angajeze încă de când a ajuns în București.

”Eu am debutat în televiziune dintr-o întâmplare. Mă aflam în Bucureşti, studentă la Facultatea de Drept, căministă, plecată de acasă fără voia părinților, care îmi dădeau toată energia lor, tot sprijinul lor la Iaşi. Cu toate astea, am simțit că nu pot să mă dezvolt acolo, în primul rând pentru că voiam să fiu independentă, voiam să îmi iau viața în mâini, să plec, să mă desprind de cuib şi să învăț lucruri noi.

Aşa că am venit în Bucureşti, am terminat Facultatea de Drept de la Universitatea din Bucureşti, cu rezultate zic eu foarte bune, dar a fost şi nevoie să mă angajez, pentru că deja Capitala venea la pachet cu alte cheltuieli.

Dacă voiai să ieşi în afara căminului, să te îmbraci mai altfel decât aveai tu în geamantanul de acasă, trebuia să munceşti. Ori, asta m-a determinat să dau un casting şi să intru în televiziune. Au trecut 16 ani de atunci şi mă gândesc cu emoție că nu ştiu când au trecut.

În televiziune, am pornit de la munca de jos, de la munca de teren, tot ce înseamnă editare, adunări de informații, materiale, sunat invitați, pregătit efectiv rubrica pe care o aveam de prezentat într-un matinal, dar îmi dau seama că, fără această etapă, nu aş fi ajuns poate unde sunt astăzi”, a mărturisit Mirela Vaida.

”Habar nu aveam ce se întâmplă”

Vedeta de la Antena 1 a mai povestit că nu se aștepta la o asemenea situație. Deși a ajuns în Capitală pentru a studia dreptul, se pare că ”destinul” a vrut un alt drum pentru ea.

”Eu venisem să fac Facultatea de Drept şi după aceea habar nu aveam ce urma să se întâmple cu mine, dar iată că destinul m-a adus în televiziune şi sunt aici de 16 ani, încă făcând emisiuni zilnic în direct.

O chestiune care te rutinează şi te oboseşte foarte mult, dar care, pe mine personal, mă şi provoacă foarte mult”, a mai spus ea.

Prima emisiune, în bluză de trening

Nici debutul nu a fost unul foarte spectaculos. Mirela Vaida a mărturisit că avea extrem de multe emoții, iar în prima sa apriție televizată s-a afișat într-o bluză de trening, deoarece nu era nimeni care să o informeze despre cum să se îmbrace.

”Primele amintiri de pe micul ecran sunt emoțiile. În prima emisiune am intrat într-o bluză de trening albastră, cu foarte multe culori pe mâneci, pentru că nu ne îmbrăca nimeni acum 16 ani, şi stau şi mă gândesc cum de am intrat eu în trening şi cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă, care nu era atunci pentru orice tânăr”, a mai spus Mirela Vaida.

Revista Presei