Cine este și cum arată fiica doctoriței minune, Flavia Groșan? Cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi și cu cine este căsătorită

21 mart. 2021
Cine este și cum arată fiica doctoriței minune, Flavia Groșan? Cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi și cu cine este căsătorită
Flavia Groșan

Flavia Groșan a devenit vedetă peste noapte. Medicul pneumolog din Oradea a susținut într-un interviu că a reușit să vindece peste 1000 de pacienți de coronavirus, iar asta i-a adus celebritatea. Invitată la Antena 3 și România Tv, notorietatea acesteia a crescut enorm, la fel și interesul românilor pentru un tratament minune, care să le rezolve toate problemele.

De aici doar un pas până la grupuri de susținere în online, petiții și solicitări peste solicitări de a se publica schema pe care doctorița Flavia Groșan o prescrie pacienților săi. Trebuie precizat că medicamentele nu se pot lua fără recomandarea medicului și că ele pot face mai mult rău decât bine, dacă nu se respectă anumite reguli medicale.

Cine este fiica medicului Flavia Groșan

Fanii Flaviei Groșan au dorit să afle cât mai multe lucruri despre noul lor idol, așa că i-au verificat cu multă atenție pagina de facebook pentru a afla detalii despre ea. Tot în același mod am aflat și noi că medicul are o fiică pe care o cheamă tot Flavia și care locuiește la Londra, împreună cu soțul său.

„Flavia jr. – 29 de ani. Antreprenor Take off Labs”, scria Flavia Groșan în 2018 despre fiica sa.

Flavia Gro;an. Foto: Facebook

Cei doi au împreună și un băiețel, pe nume Boris. Ambii lucrează în domeniul IT și au salarii foarte bune, însă nu sunt milionari, așa cum s-a vehiculat pe rețelele de socializare.

Cu cine s-a căsătorit fiica Flaviei Groșan

Flavia Groșan a postat multe fotografii și mesaje cu fiica, ginerele și nepoțelul său și de fiecare dată a ținut să precizeze cât este de mândră de ei și cât de mult îi iubește. Periodic, ea merge să-i viziteze în Marea Britanie. Medicul și-a dat demisia din sistemul public de sănătate în iulie 2020 și de atunci activează doar la cabinetul său privat.

„Are mama doi IT-isti. De top. Doamne, cat pot sa fiu de mândra de ei! Ce copii minunați! Astăzi au nunta la Palat! Fratele ginerelui meu se căsătorește”, a scris Flavia Groșan pe facebook, alături de fotografia de mai jos.

Fiica Flaviei Groșan, Flavia, împreună cu soțul său Alex