Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. Cu ce se ocupă și care a fost motivul real al divorțului

de: Ana Toma
12 apr. 2021
Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. Cu ce se ocupă și care a fost motivul real al divorțului
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a avut trei căsnicii, iar din fiecare a avut câte ceva de învățat, după cum mărturisește chiar ea. Știm câte ceva despre Ștefan Bănică Junior, despre Tuncay Ozturk, însă puțini știu cine a fost primul soț al vedetei.

Zâna a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, la doar 21 de ani. Cei doi erau de nedespărțit, iar el a rămas singurul bărbat despre care și în prezent, Andreea Marin continuă să vorbeasc frumos și să-i poarte respect.

Cine a fost primul soț al Andreei Marin

Cristian Gheorghiță și Andreea Marin s-au căsătorit în 1995, când vedeta avea doar 21 de ani, însă din păcate, după doar trei ani de căsnicie, cei doi au și divorțat. La acel moment, în presă se vehicula faptul că zâna ar fi fost înșelată de acesta cu o colegă de serviciu, lucru care era de nesuportat. 

Așa cum era de așteptat primul divorț și prima despărțire au fost dificil de uitat, dar și de depășit. O prietenă a vedetei mărturisea recent că despărțirea de Cristian Gheorghiță a fost un eveniment marcant pentru Andreea Marin. Zâna își pierduse orice speranță, iar toate realizările pe care le avea erau neînsemnate. 

Cristian Gheorgiță, fostul soț al Andreei Marin.
Sursa foto: cancan.ro

”Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise.

Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea sursa citată pentru wowbiz.ro.

Cu ce se ocupă primul soț al Andreei Marin

Cu bune, cu rele, Andreea Marin și-a refăcut viața cu Ștefan Bănică Jr, iar mai târziu cu turcul Tuncay, însă și aceste mariaje au eșuat în final. De cealaltă parte, Cristian Gheorghiță și-a refăcut și el viața. 

În prezent, bărbatul este managerul unei copanii și s-a dedicat în totalitate acesteui job. La fel ca și Andreea Marin, fostul ei soț s-a recăsătorit și el la rândul său și are un băiat în vârstă de zece ani.