Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt în război. Zâna a rupt tăcerea: ”Ani de zile a încercat să mă tragă în jos”

de: Ana Toma
03 apr. 2021
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt în război. Zâna a rupt tăcerea: ”Ani de zile a încercat să mă tragă în jos”
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

Un război monstru cutremură showbiz-ul românesc. Cele două dive cunoscute pe piața media, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu se atacă reciproc. Totul a pornit de la remarca Mihaelei Rădulescu făcută cu ani în urmă.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au cucerit publicul în anii lor de apogeu. Cele două vedete au fost gazde ale unor emisiuni de succes din România, însă puțini știu că între ele nu există o relație prea bună, cu atât mai puțin una de prietenie.

Andreea Marin a dat cărțile pe față

Andreea Marin nu a mai rezistat presiunii din ultimii ani și spus totul despre relația pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Cele două nu s-au înțeles niciodată, ba chiar zâna o acuză pe aceasta că ar fi încercat să o tragă în jos.

”Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unui interviu acordat recent, pentru Mădălin Ionescu.

Fosta prezentatoare a emisiuniI Surprize, Surprize a vorbit și despre mesajele care au circulat în presă în urmă cu câțiva ani, pe care Miheala Rădulescu le trimitea soțului ei și în care o numea pe Andreea Marin ”vită”.

”Era supărată că aveam o realizare”

În același timp, zâna a mai mărturisit că e alegerea ficăruia să apară în presă așa cum își dorește, însă niciodată nu a văzut așa ceva. Mai mult de atât, vedeta povestea că Mihaela Rădulescu ar fi fost supărată pe realizările ei și doar atât a putut gândi la momentul respectiv.

Andreea Marin a mărturisit de asemenea că intuiția a avertizat-o din timp și știe cum sunt oamenii cu adevărat.

Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

”N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat”

Andreea Marin a mai povestit că a fost niciodată într-o competiție cu Mihaela Rădulescu Cu toate acestea, zâna a specificat faptul că, supă părerea sa, prezentatoarea de la Ferma este cea mai incomodă vedetă de televiziune pe care o cunoaște.

”Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție!

Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar”, mai povestea Andreea Marin.