Cine este soția celebra lui Dan Capatos! Și-a părăsit viitorul soț pentru a se cupla cu vedeta: Unde s-au cunoscut cei doi

dan_capatos_xtra_night_show_35516800

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. De ani de zile prezintă emisiunea mondenă a nopții de la Antena 1. Că s-a numit Un show Păcătos sau Xtra-Night-Show, fanii emisiunilor mondene și-au încheiat seara pe Antena 1 de 25 de sezoane, iar povestea continuă.

Cine este soția lui Dan Capatos

Toată lumea îl știe pe Dan Capatos. Vedeta este un jurnalist cu vastă experiență. Înainte să ajungă vedetă TV, Capatos a activat și în presa scrisă. Evenimentul Zilei sau Playboy România sunt doar două dintre publicațiile la care a activat de-a lungul timpului.

Puțină lume știe însă cine este soția lui Dan Capatos. Monica este la bază tot jurnalist. Chiar prezentatorul TV a fost cel care a făcut dezvăluiri complete despe aceasta. Monica și-a părăsit viitorul soț în urmă cu 20 de ani și de atunci trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de Dan Capatos.

Dan Capatos a făcut dezvăluiri despre soția lui, Monica, și Andrei, băiețelul pe care cuplul îl are. Capatos a povestit cum și-a cunoscut nevasta, în urmă cu peste 20 de ani, și cu ce se ocupa pe atunci.

„A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie. A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos, la „Răi Da Buni” de la Antena Stars.

Și dezvăluirile nu s-au oprit aici. „Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp.

Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta.

Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a mai spus Dan Capatos.

Revista Presei