Dan Capatos este extrem de supărat! Ce au decis șefii lui de la Antena 1 este o lovitură la care nu se aștepta

07 feb. 2020
Dan Capatos este extrem de supărat! Ce au decis șefii lui de la Antena 1 este o lovitură la care nu se aștepta
Dan Capatos la o petrecere

Dan Capatos este deja o vedetă consacrată a Antena 1 și deși a avut oferte foarte bune de la posturile concurente, el a ales să rămână în trustul Intact. Acum o decizie luată de șefii lui nu l-a încântat deloc, conform surselor VoxBiz, deși a încercat să facă anunțul cu zâmbetul pe buze.

Acesta le-a transmis telespectatorilor că Xtra Night Show își modifică ora de difuzare. ”Vor fi și zile în care vom începe și după miezul nopții”, a spus prezentatorul tv.

Dan Capatos a argumentat această mutare a emisiunii foarte târziu în noapte, ca apariție în grila de programe a Asia Express, un reality show cu care Antena 1 a dat lovitura. Deja s-a filmat sezonul 3 și încasările din publicitate sunt unele foarte bune.

Ce a spus Dan Capatos în direct

„Vestea bună este că, odată cu debutul show-ului Asia Express, vom reveni, cumva, lunea şi marţea, la orele care ne-au consacrat, 23:15, 23:30. Vestea proastă este că miercurea şi joia vom începe de la 00:30. Asta este creată grila, pentru că repet, emisiunea este, în primul rând făcută pentru a completa grila şi dă prioritate programelor de prime time, aşa cum este şi normal.

Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii şi din respect pentru cei care se uită chiar şi la acea oră, am cerut conducerii să ne prelungească această emisiune până la 01:30, pentru că sunt convins că o să staţi alături de noi. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră”, a anunţat Dan Capatos, în direct, la emisiune.