Cine pleacă de la Survivor România! Eliminare neașteptată din competițe înainte de marea finală. Fanii au decis

survivor romania

Lola și Emanuel sunt deja calificați pentru marea finală și își așteaptă ultimii doi adversari, care se vor decide între Faimoșii Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei și Războinicul Iancu Sterp. Pe grupurile de susținere ale concurenților este forfotă mare, iar fanii susțin că au aflat deja cine va fi primul eliminat din cei patru rămași în cursa pentru marea finală.

Internauții susțin că sâmbătă seara va pleca din competiție Emy Alupei. Aceasta a venit în concurs odată cu Iancu Sterp, fratele cântărețului Culiță Sterp. Doar că acesta are foarte mulți susținători și mulți îl dau ca și câștigător al Survivor România, în contexul în care publicul are un cuvânt greu de spus.

Elena Ionescu nu a mai prezentat o formă sportivă foarte bună, însă are mulți fani, care o vor în finală, așa că probabil voturile o vor salva din nou de la eliminare. Pentru ultimele două locuri din finală, lupta este extrem de strânsă între Cezar, Elena și Iancu.

Cezar a fost la un pas de calificare directă, dar a fost învins de Emanuel atunci când nimeni nu se aștepta. Susținătorii lui speră să-l vadă în finală, însă dacă se va ține cont doar de public va fi greu să treacă peste Elena și Iancu. În schimb, pe Emy toată lumea o scoate din calcule, deși s-a dovedit a fi o sportivă foarte bună.

Rămâne de văzut dacă fanii au aflat corect și dacă într-adevăr Emy va părăsi prima competiția dintre cei patru rămași în cursa pentru ultimele două locuri din finală.

Revista Presei