Cine va câștiga Românii au Talent dintre cei 11 finaliști rămași în cursa pentru premiul de 120.000 de euro. Decizia este clară

28 mai 2021
Cine va câștiga Românii au Talent dintre cei 11 finaliști rămași în cursa pentru premiul de 120.000 de euro. Decizia este clară
Juriul de la Românii au Talent

Cine va câștiga Românii au Talent este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Ediția cu numărul 11 a emisiunii fenomen a ajuns la final. Juriul format din Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andi Moisescu vor fi mai mult spectatori în finala de astăzi, 28 mai, care va începe la 20.30.

Ei își vor spune opiniile, dar decizia stă în mâinile publicului, care va vota unul dintre cei 11 concurenți rămași în show.

Cine va câștiga Românii au talent, ediția 11

Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rareș Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman sunt cei care se luptă pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Fanii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării.

Cine va câștiga premiul de originalitate de la Românii au talent

În același timp, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. Tot în această seară, Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul celei de-a doua semifinale.

Emisiunea Românii au talent a fost permanent lider de piață, ca audiență. Este cela mai de succes show al momentului, deși se difusează de 11 ani. Survivor România de la Kanal D și Chefi la Cuțite au fost producții, care s-au apropiat de performanțele de excepție reușite de cei de la PRO TV.

Emisiunea este prezentată încă de la început de Smiley și Pavel Bartoș.