UPDATE! Cine a fost eliminat de la Survivor România în Consiliul de Urgență? Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi după anunțul lui Daniel Pavel9

22 apr. 2021
UPDATE! Cine a fost eliminat de la Survivor România în Consiliul de Urgență? Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi după anunțul lui Daniel Pavel9

Reality show-ul Survivor România a întrecut toate așteptările în materie de audiență, iar trendul continuă să fie unul crescător. Ultimele episoade au însemnat aproximativ 3 milioane de telespectatori pe Kanal D, iar ediția de joi se anunță a fi una incendiară. Un concurent va fi eliminat în urma Consiliului de Urgență, convocat de prezentatorul Daniel Pavel.

Pe rețelele de socializare, fanii au luat foc. Au fost lansate mai multe ipoteze. Cine va părăsi competiția? Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul și riscă sancțiuni importante, dar este greu de crezut că vor fi dați afară de la Survivor România.

Cine va părăsi Survivor România

Jador nu apare nici de data aceasta pe imaginile de promo difuzate de Kanal D, ceea ce înseamnă că el nu va lua parte la jocul pentru recompensă. Manelistul are în continuare probleme grave la genunchi și potrivit surselor Voxbiz.ro, acesta are nevoie de mult repaus și chiar o intervenție chirurgicală.

El ar mai putea intra în competiție probabil doar pe semnătură, așa că este posibil că cel eliminat din concurs pe motive medicale să fie chiar Jador. Nici Sindy nu traversează o perioadă bună. Și aceasta are probleme de sănătate, dar fanii nu au luat în calcul că ar putea pleca acasă. Deși este posibil ca anunțul lui Daniel Pavel să se refere chiar la ea.

Sebastian Chitoșca a început să plângă

Kanal D a difuzat imagini cu Sebastian Chitoșcă în lacrimi. Faimosul a început să plângă după ce Daniel Pavel a spus cine va părăsi competiția. Însă este greu de crezut că este vorba despre el. Poate fi doar o refulare ca urmare a emoțiilor mari pe care a fost nevoit din nou să le înfrunte.

De altfel, încă de la începutul competiției, fotbalistul a fost mai mereu nominalizat și pus la grea încercare. Acesta s-a așteptat tot timpul să fie eliminat, dar a fost mereu salvat de public.

„Bine v-am găsit la Consiliul de Urgență de la Survivor România, pentru a ne lua rămas bun de la unul dintre voi! Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe!”, a spus Daniel Pavel.

Cel care paraseste competitia este Jador.