VIDEO/Cătălin Măruță a recunoscut că se uită la Survivor România! Cine este concurentul favorit este o surpriză totală

21 apr. 2021
VIDEO/Cătălin Măruță a recunoscut că se uită la Survivor România! Cine este concurentul favorit este o surpriză totală

Cătălin Măruță a fost pus în dificultate, când fiul său a dezvăluit live un secret, pe care acesta nu dorea să-l spună public. Vedeta Pro Tv a fost obligat să recunoască în fața internauților că se uită la Survivor România, reality show-ul fenomen de la Kanal D și că are și un concurent preferat.

Pe lângă emisiunea La Măruță, difuzată în fiecare zi pe Pro Tv, celebrul prezentator are și un podcast, pe care-l filmează în studioul de acasă și care se bucură de mare succes. Multe dintre episoade au ajuns direct în trending și au avut un număr record de afișări. Ultima invitată a fost Theo Rose. Cu acest podcast, lansat pe 18 aprilie, Măruță a ajuns deja pe locul 17 în trending și are peste 350.000 afișări.

Cătălin Măruță, dat de gol de fiul său David

Artista este și ea una dintre preferatele publicului de pe Youtube. De când a început să cânte manele, piesele sale ajung des în Top 10 trending, iar o parte s-au poziționat chiar și pe locul 1. Colaborarea cu Bogdan de la Ploiești a fost cea mai prolifică până acum.

Ei bine, chiar în timpul acestui podcast, David, fiul lui Cătălin Măruță și-a sunat părintele să-i spună că preferatul său de la Survivor România a revenit în competiție. Prezentatorul Pro Tv nu a avut ce să facă și a continuat conversația, deși postul pe care-l reprezintă nu acceptă să promoveze emisiuni de la concurență. Însă fiind un proiect online independent, nimeni nu a putut comenta.

David: “Tati, am o veste pentru tine. S-a întors prietenul tău la Survivor!”

Cătălin Măruţă: “Cine?”

David: “Jador!”

Cine este concurentul preferat al lui Cătălin Măruță de la Survivor România

Așadar concurentul preferat al lui Cătălin Măruță de la Survivor România este Jador, pe care înainte nu-l prea avea la suflet.

“Atât am avut de zis. Bine! Eva ce a zis? Voi sunteţi cu Războinicii, nu?!”, a replicat prezentatorul, în timp ce Theo Rose și ceilalți din studio râdeau.

Cătălin Măruță a spus că i-a plăcut la Jador ambiția lui. Acesta s-a accidentat grav la genunchi, dar a făcut tot posibilul să se recupereze. A revenit pe traseu, a adus puncte, iar apoi s-a accidentat din nou. Cu toate acestea, Jador nu vrea să renunțe la Survivor România și încă speră să mai câștige competița

“Ce înseamnă să nu cunoşti omul cum trebuie… L-am avut invitat o singură dată pe Jador la emisiune, a venit cu Alex Velea. Nu mi-a plăcut deloc ce s-a întâmplat, a avut o atitudine ciudată, nu a fost deloc pe placul meu… Văzându-l ulterior la Survivor am devenit fanul lui. Mi-a plăcut determinarea lui”, a mai spus vedeta Pro Tv.