Clasament Survivor România 2021 actualizat cu noii concurenți. Pe ce locuri se află aceștia în top și cine a ajuns pe locul 1 ca eficacitate

05 mai 2021
Clasament Survivor România 2021 actualizat cu noii concurenți. Pe ce locuri se află aceștia în top și cine a ajuns pe locul 1 ca eficacitate
Foto: Instragram

Clasament Survivor România 2021. Survivor România se apropie de sfârșit, însă competiția pare mai aprigă ca niciodată. Concurenții vechi au fost eliminați unul câte unul, fie din motive medicale, fie ca urmare a votului colegilor și al publicului. Cei noi vin tare din urmă, iar cea mai performantă este în acest moment Maria Chițu.

Tânăra de 20 de ani a reușit să convingă și publicul să o voteze și la ultimul consiliu a fost desemnată favorită. Sorin Pușcașu a declarat că atât ea, cât și Albert au atras telespectatorii de partea lor, din cauza lui. Pentru că el i-a transformat în victime, iar celor de acasă le plac victimele.

Ștefan Ciuculescu, performanțe remarcabile

În tabăra Faimoșilor este aglomerație mare. După eliminările lui Jador și Cătălin Moroșanu din motive medicale, producătorii l-au adus pe fotbalistul Ștefan Ciuculescu ca să-i înlocuiască. Venit cu forțe proaspete de acasă, acesta se află pe locul 2 în topul eficacității, dar a reușit să-i enerveze pe colegii mai vechi, care-l consideră arogant și infatuat.

Clasament Survivor România 2021. Concurenții cei mai noi nu au reușit să strângă prea multe victorii. Cel mai slab dintre toți este Războinicul Bogdan Urucu, care nici nu a intrat în clasament el fiind notat cu 0. El nu a reușit niciun punct până acum. Colega lui, Adelina Damian stă ceva mai bine, reușind să strângă 4 victorii.

De ce sunt fanii supărați pe producătorii Kanal D

Fanii sunt, însă supărați pe producătrii Kanal D întrucât noile mișcări de trupe au dezechilibrat echipele. Faimoșii au devenit mai puternici cu concurenții proaspăt veniți, care sunt mai puternici decât cei aduși la Războinici.

Albert Oprea, cel care a fost votat de opt ori la rând favoritul publicului este cel mai slab jucător, dar a reușit să-și elimine adversarii mai eficienți unul câte unul. Înainte de eliminare, topul era condus de Mellina și Maria de la Războinici.

Favoriți la marele trofeu sunt considerați a fi Zanni și Culiță Sterp de la Faimoși și Marius Crăciun și Andrei Dascălu de la Războinici. Ultimele zvonuri spun că Elena Marin va fi eliminată din competiție din cauza problemelor medicale.

Clasament Survivor România 2021 actualizat cu noii concurenți, până pe 3 mai