Acuzații extrem de grave! Cei doi concurenți de la Survivor România favorizați de Kanal D! El va câștiga la final

03 mai 2021
Acuzații extrem de grave! Cei doi concurenți de la Survivor România favorizați de Kanal D! El va câștiga la final

Kanal D continuă să fie lider de audiență cu reality show-ul Survivor România, chiar și după eliminarea lui Jador din competiție. Celebrul manelist a fost nevoit să plece din Republica Dominicană, din cauza unor probleme destul de grave la genunchi. Deși acesta a încercat să revină pe trasee, nu a rezistat și s-a accidentat din nou.

Astfel că Jador a fost nevoit să-și ia rămas bun de la colegi și să revină în România. El era marele favorit la trofeul Survivor România și inclusiv casele de pariuri îl dădeau drept mare câștigător. Acum jocul este deschis, însă mulți fani acuză Kanal D că îi favorizează pe Faimoși, în special pe Culiță Sterp.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul Survivor România

Manelistul a încălcat regulile concursului și a plecat să se plimbe prin junglă. Acesta s-a pierdut și timp de zece ore toată lumea l-a căutat. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că va fi sancționat pentru gestul său. Și același lucru i se va întâmpla și lui Sebastian Chitoșcă. Nici acest nu a respectat regulamentul.

El a folosit pe ascuns un telefon mobil pentru a-și suna soția, iar cei din echipa de producție l-au surprins chiar în timp că vorbea cu partenera lui de viață. A trecut ceva timp de la cele două eveniment, dar niciunul dintre Faimoși nu a primit vreo sancțiune.

Cine va câștiga Survivor România

În schimb Starlin a fost obligat să renunțe la recompensele câștigate timp de trei jocuri, în urma conflictului avut la începutul competiției cu Georgiana, care ulterior a ajuns în echipa Faimoșilor. Mulți spun că la final Culiță Sterp va fi declarat drept marele învingător, în timp ce casele de pariuri îi dau șansă și lui Zanni.

Fanii sunt supărați pe producătorii Kanal D și în legătură cu modul în care au făcut selecția concurenților. În ultima perioadă au intrat sportivi foarte buni la Faimoși, care deja erau în avantaj și foarte slabi la Războinici, care pierd joc după joc.

Dezechilibru mare între Faimoși și Războinici

De altfel, concursul s-a dezechilibrat mult în ultima perioadă. După plecările medicale ale lui Jador și Cătălin Moroșanu, dublate de eliminarea Anei Porgras, în tabăra Faimoșilor este multă letargie. Zanni pare că a intrat și el într-o perioadă în care motivația i-a scăzut mult.

Acesta a fost singurul care de Paști a primit un mesaj destul de banal de la un coleg de studio, în timp ce toți ceilalți au plâns când și-au revăzut familiile. Ochii triști ai lui Zanni au întristat mulți telespectatori, care au spus pe rețelele de socializare că se așteptau ca producătorii Survivor România să facă mai mult pentru Faimosul, care a fost părăsit de mamă încă de când era un bebeluș.

Vezi și Clasament Survivor România 2021 actualizat cu noii concurenți. Pe ce locuri se află aceștia în top și cine a ajuns pe locul 1 ca eficacitate