Clasament Survivor România actualizat. Top 10 Faimoși și Războinici rămași în competiție. Cine se află pe ultimul loc

12 iun. 2021
Clasament Survivor România actualizat. Top 10 Faimoși și Războinici rămași în competiție. Cine se află pe ultimul loc
Marius Crăciun la Survivor România

Clasament Survivor România. Reality show-ul fenomen de la Kanal D se apropie de sfârșit. În competiție au mai rămas doar 10 concurenți și în curând vor urma jocurile individuale. Faimoșii și Războinicii locuiesc acum pe aceeași insulă, dar concurează în continuare pe echipe.

Adelina Damian este ultima concurentă care a părăsit concursul, iar în lupta pentru marele premiu au mai rămas doar 4 Războinici și 6 Faimoși.

Cine sunt favoriții publicului

Andrei Dascălu este cel care a fost votat drept favorit la echipa albastră la ultimul Consiliu, iar Albert s-a clasat pe locul 2, deși încă de la debutul emisiunii a fost mai mereu numărul 1.

La Faimoși, Zanni este cel care s-a bucurat cel mai mult de simpatia publicului, iar mult timp s-a situat pe locul 1 și în topul celor mai buni jucători. A urmat apoi o perioadă în care acesta a părut abătut și mai puțin implicat pe traseu, dar la ultimele trasee a arătat că încă se află în formă maximă.

Topul celor mai buni Faimoși și Războinici

În topul eficacității Maria Chițu ocupă locul 1, încă cel mai mare număr de victorii aduse în competiție le are Zanni, 106. Tot el are și cele mai multe trasee la activ. Marius Crăciun se află pe locul 2 ca eficacitate, urmat de Elena Marin și Zanni.

Pe locurile 5 și 6 sunt Faimoșii Sebi și Ștefan Ciuculescu, iar abia pe locul 7 se află Andrei. În partea de jos a clasamentului se află Cosmin, Albert și Raluca Dumitru.

În cursa pentru eliminare se află acum Albert, care nu poate juca din cauza unor probleme medicale, dar publicul l-a protejat mereu. Dacă vor pierde Faimoșii sâmbătă, probabil Ștefan i se va alătura lui Albert.

Sursa: statisztikaworld.com