Roxana Ghiță rupe tăcerea. A spus ce s-a întâmplat cu adevărat între Culiță Sterp și Maria Chițu la Survivor România: „Mi se pare de joasă speță”

28 apr. 2021
Roxana Ghiță rupe tăcerea. A spus ce s-a întâmplat cu adevărat între Culiță Sterp și Maria Chițu la Survivor România:
Roxana Ghiță și Andrei

De când a ajuns în Republica Dominicană, Maria Chițu face ravagii. Aceasta este mai mereu în prim plan, iar la unul din consiliile din urmă cu o săptămână a curs cu acuzații la adresa ei, dar și din partea ei.

Zanni este de părere că Războinica a venit de acasă cu o strategie bine pusă la punct, astfel încât să rămână cât mai mult la Survivor România. Acesta a povestit că Maria a încercat să-i atragă atenția lui Jador, dar că a vrut să și-l apropie pe Culiță Sterp, spunându-i că-l adoră.

Maria Chițu l-a acuzat pe Culiță Sterp că-i spune replici siropoase

Aceasta s-a apărat, spunând că cel care i-a făcut ochi dulci a fost de fapt manelistul și ea doar i-a răspuns ca replicile lui siropoase. În acel moment, toți Faimoșii au izbucnit în râs și nimeni nu a crezut-o.

Printre cei care și-au dat cu părerea în legătură cu Maria Chițu se număra și Roxana Ghiță. Aceasta a intrat la Survivor România în echipa Războinicilor, dar a plecat destul de repede din cauza problemelor medicale. Ea a fost una dintre cele mai populare din echipa sa și a fost votată favorita publicului de mai multe ori.

Roxana Ghiță a spus adevărul ei despre Maria Chițu

Roxana nu este de acord cu modul în care se comportă Maria și a spus că ceea ce încearcă ea să facă cu Culiță Sterp este de cea mai joasă speță.

„O să îmi dau și eu cu părerea. Maria a venit că rezervă de acasă. A văzut care e situația din câmp și normal că vrea să aibă cât mai multă audiență și poate chiar are o strategie dându-se de partea lui Albert și nu știu dacă vin din niște intenții pure. Mie nici nu prea îmi place de Maria și faza aia de a zis-o că s-a dat Culita la ea și nu știu ce complimente i-a făcut. Să zici lucrurile astea când Culita are pe cineva însărcinată acasă, mi se pare de joasă speță.”, a spus Roxana Ghiță.