Clipe de coșmar pentru Andreea Antonescu! S-a întâmplat chiar înainte de Crăciun

24 dec. 2019
Clipe de coșmar pentru Andreea Antonescu! S-a întâmplat chiar înainte de Crăciun

Problemele se țin scai de Andreea Antonescu. La scurt timp după ce iubitul vedetei a fost dat afară de la Antena 1, Andreea trece din nou prin momente dificile. 

Mai precis, vedeta a fost călcată de hoți. Mașina Andreei Antonescu a fost spartă înainte de Crăciun, hoții reușind să fugă cu mai multe bunuri dintr-o valiză, precum și cu un laptop.

Acum, polițiștii încearcă, în prezent, să depisteze făptașii pentru a recupera obiectele furate.

În cursul zilei de luni, 23 decembrie, Secția 3 Poliție a fost sesizată că dintr-o mașină parcată pe o stradă din Sectorul 1 din București au fost sustrase mai multe bunuri aflate într-o geanta de voiaj, precum și un laptop.

Mașina cu pricina îi aparține Andreei Antonescu.

„Cercetările sunt continuate de Secția 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea depistării persoanei/persoanelor care au sustras bunurile, precum și pentru recuperarea prejudiciului”, informează Poliția.

Iubitul Andreei Antonescu, dat afară

Iubitul Andreei Antonescu a rămas fără loc de muncă. Acesta ar fi fost concediat în urmă cu câteva săptămâni după ce i-a fost analizată activitatea profesională.

Decizia de concediere l-ar fi luat prin surprindere pe Ștefan Manolache pentru că acesta se aștepta să fie promovat ca prezentator la matinal, acolo unde a mai fost cu câteva luni în urmă, conform cancan.ro.