Clipele cumplite prin care a trecut Cristina Șișcanu! Soția lui Mădălin Ionescu a spus totul: Doi ani de suferință

28 ian. 2020
Clipele cumplite prin care a trecut Cristina Șișcanu! Soția lui Mădălin Ionescu a spus totul: Doi ani de suferință

Clipe cumplite pentru soția lui Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu, cea care a trecut și prin experiența Survivor România a avut parte de mari probleme. Au fost doi ani de suferință, după cum a dezvăluit chiar vedeta.

Drama prin care a trecut Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a trecut printr-o adevărată dramă. Vedeta care a fost la Survivor România și și-a depășit limitele a fost întotdeauna o luptătoare, pentru că atunci când părea imposibil a reuşit să învingă depresia care o măcina de doi ani de zile şi îi răpise pofta de viaţă.

„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, a durat aproape doi ani de zile. Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învăţat foarte multe lucruri şi m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viaţa altfel. În momentul când a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult şi eram foarte pasională în orice lucru pe care îl faceam. După ce am trăit acel episod, am învăţat că poţi să faci cu aceeaşi pasiune lucrurile, mă refer la partea profesională, că la mine din zona asta a apărut depresia”, a mărturisit Cristina Şişcanu, conform okmagazine.ro.

Nu a trecut prin clipele grele de una singură. Alături i-a fost soțul ei, Mădălin Ionescu. „Am avut parte de susţinerea lui. M-a înţeles, mi-a dat sfaturi. Am ajuns şi la psiholog, am făcut şedinţe de psihoterapie, m-am rugat foarte mult. Am reuşit într-un final să depăşesc acel moment, dar am învăţat o lecţie foarte importantă: Poţi să faci lucrurile cu aceeaşi pasiune, profesional vorbind, dar mult mai echilibrat, nu să te epuizezi emoţional”, a mai spus vedeta.

De atunci, reuşeşte să-și menţină echilibrul, iar apariţia micuței Petra a fost pentru ea o binecuvântare. „Asta a fost înainte de a rămâne însărcinată, pentru că sunt mame care trăiesc asta după ce nasc şi cred că e puţin mai greu. Dumnezeu le aranjează după cum poţi să le duci. Sarcina mi-a dat un plus de echilibru. Când am născut, nu am avut nicio frică, nicio temere, nimic”, a mai spus Cristina.