Concurentul de la Survivor România care a fost la un pas să ajungă primar. Legătură cu Florin Călinescu. A pierdut alegerile locale din 2020 la o diferență mică

31 ian. 2021
Concurentul de la Survivor România care a fost la un pas să ajungă primar. Legătură cu Florin Călinescu. A pierdut alegerile locale din 2020 la o diferență mică
Cele două echipe de la Survivor România la startul competiției

Survivor România continuă să fie lider de audiență pe toate sectoarele de public, reușind cifre record de audiență. Sâmbătă seara, peste 2.500.000 de persoane urmăreau celebrul reality show, care a depășit toate așteptările. Unul dintre concurenții care s-au remarcat în ultima perioadă este Războinicul Alin Sălăjean.

Acesta a ieșit în evidență încă din primul episod, datorită debitului său verbal, demn de un politician. „Buturuga mică răstoarnă carul mare”, a spus acesta și „buturuga mică” i-a și rămas porecla. Puțini știu că Alin este fost consilier local, ales din partea ALDE în Câmpia Turzii, iar la alegerile locale din 2020 a fost la un pas să ajungă primar în același oraș, dar de data aceasta din partea Partidului Verde, cel condus de Florin Călinescu.

Ce profesie are Alin Sălăjean, membru important al echipei Războinicilor

Alin Sălăjean se bucură de o notorietate ridicată pe plan local și este de profesie jurnalist de radio și televiziune, maestru de ceremonii dar și crainic al echipei Universitatea Cluj.

Alin Sălăjean este poreclit Buturuga Mică, la Survivor România

Înainte să plece spre Republica Dominicană, acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a primit foarte multe aprecieri. Războinicul a fost nominalizat pentru eliminare atunci când echipa lui a pierdut prima dată, dar a scăpat, iar acum pare că a reușit să strângă un număr mare de fani care-l susțin.

Mesajul lui Alin înainte să plece spre Republica Dominicană

„Mii de mesaje, mii de comentarii, sute de like-uri și distribuiri. Cu toată puterea și cu toată dorința mea de a învinge voi merge în această luptă – știind că am alături o comunitate care mă sprijină și mă susține la fiecare pas. De când am anunțat participarea mea la Survivor Romania m-ați făcut fericit pentru că mi-ați arătat că nu sunt singur.

Vă mulțumesc din inimă pentru energie, motivație și puterea pe care mi-o furnizați cu fiecare cuvânt. Vă urez de pe acum un an cât mai bun, cu sănătate – că-i mai bună decât toate, cu dorințe împlinite și toți cei iubiți alături.Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste orice obstacol. Vă mulțumesc din nou, oameni frumoși. La mulți ani! 2021, vin cu toată forța!!!”, a scris Alin Sălăjean înainte să intre în competiția Survivor România.