Dansatoarea Andreei Bălan a devenit vedetă Kanal D! Cine este iubitul ei și ce rol important are aceasta la Survivor România

30 ian. 2021
Dansatoarea Andreei Bălan a devenit vedetă Kanal D! Cine este iubitul ei și ce rol important are aceasta la Survivor România
Andreea Bălan

Deși este în lumina reflectoarelor de mulți ani, notorietatea ei era minimă până la colaborarea cu Kanal D. A fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea pe care acesta o avea la Antena Stars și chiar a avut și câteva roluri în serialele produse în cadrul trustului Intact.

Elena Marin este astăzi una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor România. De 13 ani este dansatoarea Andreei Bălan și de-a lungul timpului a bifat colaborări și cu alți artiști importanți de la noi, cum ar fi Alex Velea. Ea a înlocuit-o în reality show-ul de la Kanal D pe Ana Porgras, fostă campioană mondială de gimnastică. Aceasta a fost nevoită se renunțe la a pleca în Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale.

Elena Marin la Survivor România

Cine este iubitul Elenei Marin?

Elena Marin are 33 de ani și este logodită. Iubitul ei lucrează tot în televiziune și este convins că aceasta are suficientă forță și abilitate încât va rezista până la final în competiție.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe. Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus.

Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Mari pentru kanald.ro.