Cristina Șișcanu a umilit-o în direct la Kanal D pe Grațiela Duban! Cum a făcut-o de râs pe aceasta

20 mai 2020
Cristina Șișcanu a umilit-o în direct la Kanal D pe Grațiela Duban! Cum a făcut-o de râs pe aceasta

Cristina Șișcanu și Grațiela Duban au fost colege la Survivor România. Ambele au făcut parte din echipa Faimoșilor și au fost eliminate din competiție, după ce colegii le-au nominalizat, iar publicul nu le-a salvat. Soția lui Mădălin Ionescu a fost prima care a părăsit competiția, după doar două săptămâni și a fost aspru taxată de fani pentru atitudinea din timpul emisiunii.

Invitată la Fan Arena, emisiune a Kanal D, moderată de Cosmin Cernat, aceasta și-a manifestat dezamăgirea cu privire la Grațiela Duban, pe care a umilit-o efectiv în direct, sugerând că nu are caracter. Cele două fuseseră apropiate încă înainte să plece spre Republica Dominicană și au promis că se vor susține reciproc.

Doar că Grațiela a uitat repede și a nominalizat-o pe cea care o ținuse de mână în avion și o ajutase să iasă dintr-un atac de panică. Cristina Șișcanu a taxat-o în direct pentru gesturile ei, care nu au fost deloc fair play și a arătat că actrița ar fi fost de fapt o ipocrită.

Cea de-a doua umilință

Grațiela Duban s-a apărat spunând că a votat pe baza unor principii sănătoase ale sale, mai exact că ar fi nominalizat sportiv. Cristina Șișcanu a umilit-o încă o dată și i-a arătat că minte pentru că ulterior a votat-o pe Elena Ionescu, care aducea cele mai multe puncte în competiție.

În urma participării la Survivor România, Cristina Șișcanu s-a ales cu imaginea șifonată pentru că a fost prezentată ca un fel de oaie neagră a competiției. În fapt, aceasta era doar stresată din cauza condițiilor grele și făcea eforturi să se adapteze. Ulterior fanii au revenit la sentimente mai bune, în ceea ce o privește. Grațiela încearcă și ea să-și refacă imaginea, însă momentan fanii nu par să o fi iertat pentru derapajele și jignirile pe care i le-a adus Elenei Ionescu.