Ghiță, îndrăgostit de Elena Ionescu la Survivor România! Vedeta a ales să spună tot adevărul

19 mai 2020
Ghiță, îndrăgostit de Elena Ionescu la Survivor România! Vedeta a ales să spună tot adevărul

Ghiță Balmuș era cel mai bun sportiv de la Faimoși, dar a părăsit competiția în urma nominalizării de către Războinici. El nu a fost salvat de public, așa că este nevoit să urmărească finala Survivor România de la televizor. El a fost foarte apropiat de Grațiela Duban, de care s-a zvonit că ar fi fost îndrăgostit.

Marele său dușman din competiție a fost Faimoasa Elena Ionescu, cu care s-a certat tot timpul. Ambii și-au adresat jigniri, dar este posibil ca acest foc dintre cei doi să fie de fapt o iubire secretă, pe care baschetbalistul a nutrit-o pentru cântăreață. De altfel, el a și fost salvat la un moment de dat chiar de cea pe care a blamat-o tot timpul.

Aflat în resortul din Republica Dominicană, alături de alți colegi, Ghiță s-a gândit la colega lui, chiar de ziua ei și a dorit să-i trasnmită un mesaj pe această cale, care poate fi interpretat în multe feluri.

Mesajul lui Ghiță pentru Elena

„In ciuda tuturor luptelor noastre de pe traseu sau din tabăra, au existat și momente frumoase in care am ras și am luptat împreuna. Aceasta zi sa-ti fie plină de bucurie și ras aniversandu-ti ziua de naștere. La mulți ani, femeie “nebuna”!”, a scris Ghiță pe instagram.

”Mă consideră rea, incomodă probabil și, de aceea, a încercat să îmi arunce la fileu că sunt singură, că de-aia am rămas cu un copil sau am fost părăsită de soțul meu, adică niște lucruri pe care nici măcar nu le cunoaște și le dă doar ca să aibă un argument ca să încerce să mă intimideze, să vadă cum clachez”, răspundea Elena Ionescu în urmă cu ceva timp la acuzațiile lui Ghiță, care chiar a spus și că aceasta este mult prea apropiată de Iancu Sterp și că între cei doi ar putea fi ceva.

De altfel, același lucru el l-a spus și despre Elena și Sonny Flame, tocmai de aceea pare că cel îndrăgostit cu adevărat ar fi Ghiță.