CTP îi distruge pe Vlad Voiculescu și Diana Șoșoacă. Ce a dezvăluit jurnalistul despre cei doi

15 mart. 2021
CTP îi distruge pe Vlad Voiculescu și Diana Șoșoacă. Ce a dezvăluit jurnalistul despre cei doi
Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai influenți jurnaliști din România

Cristian Tudor Popescu s-a dezlănțuit împotriva senatoareai Diana Șoșoacă, dar nu a ezitat nici să-l critice pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Totul a pornit de la restricții și campanie de vaccinare. În timp ce Șoșoacă îi îndeamnă pe români să iasă în stradă pentru libertatea lor, Voiculescu nu se remarcă decât prin PR și deloc fapte concrete.

CTP a numit-o pe fosta senatoare AUR, Balena Baliverna și a criticat-o foarte aspru pentru declarațiile pe care le-a dat la România Tv în emisiunea lui Victor Ciutacu. Ea i-a numit pe medici criminali, care ar trebui condamnați, iar despre șeful DSU, Raed Arafat a spus că este condamnat la moarte în țara lui de origine, ceea ce este evident o minciună.

CTP șterge pe jos cu Diana Șoșoacă

Cristian Tudor Popescu a fost oripilat de acest mod de exprimare al Dianei Șoșoacă pe care a acuzat-o de xenofobie. De altfel, aceasta are poziții extreme, prin care instigă permanent la ură și dezbinare.

„Doamna senatoare Balena Baliverna l-a condamnat la moarte pe secretarul de stat Raed Arafat. Am nimerit peste o evoluție vocală stradală, cum face dânsa, și acolo zicea așa: să plece din țara asta, deci să fie alungați, izgoniți, Fritz de la Timișoara, Iohannis și Arafat, care, de altfel, ‘e și condamnat la moarte în țara lui. În țara lui!

Raed Arafat e cetățean român, iar această doamnă spune că e condamnat la moarte. Cu alte cuvinte, dacă îl omori pe Raed Arafat, nu faci altceva decât să confirmi ce spunea doamna. Păi, dacă e condamnat la moarte, foarte bine, să-l omorâm, că tot e condamnat, nu?

A pronunțat un fel de fatwa, cum se face printre fundamentaliștii islamici: se proclamă o astfel de fatwa, astfel încât orice credincios islamic poate să-l omoare pe respectivul individ și va fi bine plăcut lui Allah.

Deci, observați la ce s-a ajuns – la o xenofobie care amintește de sângeroșii, de groaznicii ani ’30 și începutul anilor ’40 în România, și anii ’20 chiar. E vorba aici de străinii care sunt antiromâni: Fritz, Iohannis, Arafat sunt nemți și arabi, să plece din țară! Iar Arafat e condamnat la moarte”, a fost declarația lui CTP la Digi24 despre Diana Șoșoacă.

Este greu de înțeles de ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării nu s-a sesizat încă și de ce nicio autoritate nu ia niciun fel de măsură împotriva Dianei Șoșoacă, în condițiile în care aceasta încalcă toate normele morale și legale. Practic este un pericol public, care pune frână campaniei de vaccinare și nu numai.

Cristian Tudor Popescu, nemulțumit și de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Cristian Tudor Popescu este foarte nemulțumit și de prestația lui Vlad Voiculescu, despre care spune că nu a făcut nimic de când a venit în fruntea ministerului Sănătății. Acesta chiar l-a felicitat pe președintele Klaus Iohannis pentru că nu i-a încredințat lui campanie de vaccinare pentru că ar fi fost un dezastru.

„După părerea mea, a făcut un lucru foarte bun președintele Iohannis că nu a încredințat campania de vaccinare acelui bâlci care este Ministerul Sănătății în clipa de față. (…) Acolo s-au adunat tot felul de sfătuitori, de sfetnici, de inși, fiecare vine cu mișcarea lui, în special mișcări de PR se fac acolo, adică cum să dăm bine noi ministerul. Ați văzut vreo mișcare efectivă, acțiune, ceva eficient făcut de Ministerul Sănătății în teritoriu….? 

În afară de bombasme mediatice, altceva n-am văzut de la minister până acum sub conducerea domnului Voiculescu în 3 luni de zile. Are grijă să se contreze cu cineva. Probabil din asta crede că îi rezultă popularitate și voturi. S-a contrat cu Boc la Cluj, cu Cîțu, cu Raed Arafat.. Acum se contrează cu Valeriu Gheorghiță. E absurd. Vrea domnul Voiculescu să vină campanie de vaccinare la Ministerul Sănătății? Ar fi o nebunie. Ministerul Sănătății în forma actuală nu este capabil să coordoneze așa ceva. Acest lucru îl face mai bine Armata, din păcate”, a spus CTP tot la Digi24.