Cu ce se ocupă, de fapt sora mai mică a lui Mihai Gâdea în Spania! Nimeni nu a știut adevărul până acum

24 sept. 2020
Cu ce se ocupă, de fapt sora mai mică a lui Mihai Gâdea în Spania! Nimeni nu a știut adevărul până acum

După ce a lipsit toată luna august de la Antena3, Mihai Gâdea a revenit în forță pe micile ecrane, realizând câteva emisiuni care au depășit orice așteptări în materie de audiență. Printre acestea și cea în care a avut ca invitat-o pe Emi, sora lui mai mică, stabilită în Spania de peste 25 de ani.

De fapt, cea mai mare parte a familiei vedetei Antena3 se află în această țară. Tatăl său este pastor acolo și este extrem de iubit de românii din zona.

Emi locuiește la Madrid și puțini știu cu ce se ocupă aceasta în viața de zi cu zi. Odată cu venirea pandemiei, ea a stat mult acasă cu cei doi copii și soțul ei și s-a bucurat de viața în familie. Înainte, însă jobul o ținea foarte ocupată. Mai întâi a lucrat la o prestigioasă bancă, iar de curând s-a angajat la o companie foarte influentă, loc unde este foarte apreciată.

„Ea e Emi. Ce frumoasă ești. Te pup. Emi și Gabi au doi copii. Noah e identică Emi la vârsta ei. Si Mateo, nu știu pentru ce motive cred că așa arătam eu când eram mic. Ei sunt parte din familia mea și locuiesc la Madrid.

Când am rugat-o pe Emi să vorbească la emisiunea mea mi-a zis că nu mai vorbește, mai ales că ei stau în Spania de aproximativ 25 de ani”, i-a spus Mihai Gâdea, vizibil emoționat.

Sora lui Mihai Gâdea, un mesaj pentru public

Sora lui a povestit și că pandemia a fost foarte bine ținută sub control de conducerea companiei unde lucrează, motiv pentru care nu a existat panică printre angajați.

„Zilele au trecut și lucrurile au început să redevină normale. Cred, de fapt sigur, a fost ocazia noastră și a multor familii să ieșim un pic din ritmul frenetic pe care îl trăiam”, a spus Emi.

Aceasta a transmis și un mesaj pozitiv publicului: să învățăm să ne bucurăm de lucrurile mici.

„Prefer să rămân cu senzația lucrurilor pozitive. Am învățat să trăim în noua normalitate. […] Lucrul pe care cel mai mult l-am învățat a fost să ne bucurăm mai mult de lucrurile mici.”, a conchis Emi.