Cu ce sume îi plătește Kanal D, de fapt pe Culiță Sterp și Jador ca să rămână la Survivor România! Puțini știu adevărul

23 ian. 2021
Cu ce sume îi plătește Kanal D, de fapt pe Culiță Sterp și Jador ca să rămână la Survivor România! Puțini știu adevărul
Jador și Culiță la Survivor România

Culiță Sterp și Jador sunt cei mai în vogă cântăreți de manele la ora actuală, ambii bifând poziții fruntașe în trending Youtube de multe ori. De altfel, Jador este numit chiar regele Youtube-ului pentru că a reușit să ajungă pe locul 1 cu aproape toate clipurile sale. A strâns deja zeci de milioane de vizualizări până acum, iar popularitatea lui continuă să crească.

Producătorii Kanal D au încercat să-i coopteze pe cei doi artiști în reality show-ul Survivor România încă de la prima ediție, dar niciunul nu a acceptat oferta la acel moment. Amândoi încasau sume uriașe de la evenimente și nu renta o plecare în Republica Dominicană. Pandemia a fost cu noroc pentru turci, pentru că fără concerte, atât Jador, cât și Culiță Sterp au acceptat imediat provocarea Survivor România.

Cât încasează Jador și Culiță Sterp pentru prezența la Survivor România?

Iar negocierile au fost dure întrucât ambii au vrut mulți bani și pe bună dreptate, ținând cont de audiența pe care o generază. În presă s-au vehiculat mai multe sume și un lucru este cert. Cei doi sunt cel mai bine plătiți dintre toți concurenții de la Survivor România. Tot ei au și cei mai mulți fani și voturi.

Mai mult decât atât, s-au dovedit a fi și cei mai buni sportivi. Ambii visează să câștige ediția din acest an, iar lupta va fi cu siguranță strânsă și se va duce în finală, dacă nu-i va opri vreo accidentare pe parcurs.

Potrivit voceabanilor.ro, Kanal D l-ar plăti pe Jador cu o sumă cuprinsă între între 4500 ș 7000 de euro, în timp ce Culiță Sterp ar primi între 3000 și 5000 de euro.

De ce au venit Jador și Culiță Sterp la Survivor România?

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a mărturisit Jador, în al doilea episod de la Survivor România, argumentând că acest ar fi motivul pentru care ar fi acceptat provocarea Kanal D.

„Sunt un om ambitios si tot ce mi-am propus, am reusit. Vreau sa duc la bun sfarsit si aceasta provocare. E un concurs de supravietuire in care trebuie sa mearga doar cei puternici. Am venit aici pentru ca mi se potriveste foarte mult aceasta emisiune. De mic copil am crescut in natura, cu animalele. Aici nu avem foarte multe animale, in schimb sunt multe fructe si am mai venit sa il razbun pe fratele meu pentru ca a ajuns pana in Finala si n-a reusit sa castige. Si chiar daca n-o sa fiu castigator, acasa ma asteapta iubita mea care o sa nasca si tot invingator o sa fiu!”, a spus și Culiță Sterp.