Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

25 nov. 2020
Veste trăznet: Jador se însoară: „Ea este iubirea vieții mele. O s-o iubesc toată viața mea”. Cine este tânăra care i-a sucit mințile artistului / FOTO

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România în momentul de față. Și chiar dacă multe tinere și-ar dori o relație cu acesta, artistul se ține departe de obligații și încearcă să profite de perioada în care este pe val și să se distreze cât mai mult.

„Nu sunt împreună cu nimeni! Ba chiar mai mult de atât sunt mai singur ca niciodată! Îmi fac de cap…”, a scris Jador, de curând, pe Instagram, după ce publicase un clip video în care se săruta cu o blondă.

Se pare însă că există o femeie pentru care Jador ar lăsa oricând burlăcia la o parte. O femeie atât de specială pentru tânărul artist încât a scris o piesă despre ea și recunoaște că, dacă aceasta îl va ierta, el o va primit oricând înapoi în viața lui.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea.

Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a spus Jador.

Cine este Georgiana, tânăra pe care Jador nu poate să o uite?

Georgiana Elisei, în vârstă de 27 de ani, este o tânără absolventă a Universității Politehnice din  București, cu care Jador a avut o relație foarte serioasă în urmă cu câțiva ani.

Simplă, modestă și fără aere de vedetă, Georgiana i-a câștigat pe viață inima lui Jador. Chiar dacă cei doi nu mai sunt acum împreună, aceasta va avea mereu un loc special și, oricând e pregătită să-l ierte, Jador e gata să o reprimească în viața lui.

Se pare că legătura dintre cei doi este atât de specială, încât în mediul online se discută deja despre posibilitatea ca aceasta să fie cea care îl va face pe Jador să renunțe la burlăcie.

„A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte.

El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”, susțin două vloggerițe, potrivit Impact.ro.