Cu cine s-a izolat Victor Slav? Noua cucerire a fostului băiat de la meteo. Bianca Drăgușanu moare de gelozie

relatie-victor-slav-326053

Cuplu șoc în lumea mondenă autohtonă. S-a aflat cu cine s-a izolat Victor Slav. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca fostul băiat de la meteo să aibă o asemenea cucerie. Bianca Drăgușanu moare de gelozie.

Cu cine s-a izolat Victor Slav?

Victor Slav și-a refăcut viața. Deși se credea că se va împăca cu Bianca Drăgușanu după ce blonda a divorțat, lucrurile nu stau deloc așa. Fostul băiat de la meteo a fost surprins la cumpărături alături de noua sa iubită.

În plină pandemie de coronavirus, Victor Slav a ieșit la aprovizionare cu noua sa iubită, ceea ce înseamnă că cei doi locuiesc împreună. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ales să se izoleze cu noua sa parteneră de viață.

Victor Slav a fost foarte discret cu viața personală și nu a postat nicio imagine cu noua iubită, preferând să o țină departe de ochii curioșilor.

Noua cucerire a lui Victor Slav se numește Ela și lucrează ca hostess la o terasă din București, anunță cancan.ro.

Victor Slav, iubire cu năbădăi cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o poveste de dragoste cu năbădăi. După ce în septembrie 2013 făcuseră o nuntă ca-n povești, pe 10 martie 2014, cei doi ieșeau de mână de la notar, unde ajunseseră de comun acord. Apoi, la un timp, cei doi s-au reîmpăcat, dar nu s-au mai căsătorit. Au un copil, pe nume Natalia Sofia, în vârstă de patru ani.

Revista Presei