Cu cine vrea Andreea Antonescu sa formeze un nou cuplu este surpriza anului. De reporterul Antena 1 s-a despartit

23 ian. 2020
Cu cine vrea Andreea Antonescu sa formeze un nou cuplu este surpriza anului. De reporterul Antena 1 s-a despartit

Andreea Antonescu surprinde din nou. După o relație pasageră cu o vedetă TV, cântăreața face un anunț care lasă pe toată lumea cu gura căscată. Vedeta a vorbit despre relația cu fostul soț, dar și despre o eventuală împăcare.

Anunțul Andreei Antonescu

Componenta trupei André a confirmat că nu mai formează un cuplu cu vedeta TV, Ștefan Manolache. Povestea lor de dragoste a fost una scurtă și s-a încheiat la doar trei luni de când s-au cunoscut.

Tânărul a avut parte și de clipe de șoc, după ce a suferit un accident, când cei doi se aflau la Azuga. Medicilor le-a fost solicitat să intervină de urgență și momentele s-au petrecut chiar în primele zile ale noului an. Fostul iubit al vedetei a fost lovit în mod violent de o placă de snowboard.

Deși totul părea că-i merge foarte bine în noua relație, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au pus punct poveștii de iubire. Și fostul soț al acesteia ar fi avut de-a face despărțirea. Traian Spak locuiește în prezent în SUA și ar avea o strânsă legătură cu faptul că ea și Ștefan și-au spus adio. Artista a făcut dezvăluiri în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. A vorbit în mod foarte deschis despre faptul că divorțul i-a influențat relația de doar trei luni.

„M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine. Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşi prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă.”, a povestit Andreea Antonescu.

Vedeta a evitat să răspundă la majoritatea întrebărilor despre Ștefan. A vorbit însă despre o posibilă împăcare cu Traian Spak. Cei doi au împreună și o fetiță, pe nume Sienna. „Niciodată să nu spui niciodată, totul este posibil cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a mai mărturisit Andreea Antonescu.