Culiță Sterp, gest oribil față de Jador la Survivor România. Imaginile au fost difuzate integral de Kanal D

28 mart. 2021
Culiță Sterp, gest oribil față de Jador la Survivor România. Imaginile au fost difuzate integral de Kanal D
Jador, după accidentarea de la Survivor România

Aprope 2 milioane de telespectatori urmăresc reality show-ul Survivor România, difuzat de Kanal D, de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Emisiunea a plasat postul turc de televiziune de foarte multe ori pe locul 1 în topul audiențelor, ceea ce s-a întâmplat și sâmbătă seara, când Jador a revenit din nou pe banca Faimoșilor, iar Culiță Sterp, care a avut probleme la spate a intrat din nou în concurs.

Jador este accidentat de o lună de zile și are piciorul imobilizat. După ce a petrecut mai bine de două săptămâni într-o clinică de recuperare, producătorii au decis să-l aducă la meciurile colegilor săi, pentru a-i susține de pe margine.

Jador, aspru criticat de Faimoși

Dacă la început toți Faimoșii l-au primit cu brațele deschise și au spus că acesta a adus o vibrație pozitivă echipei, care a și reușit să se impună în fața Războinicilor după mult timp, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Echipa roșie a pierdut jocul de recompensă de joi și au dat vina pe Jador. Toți s-au strâns în tabără și l-au criticat, spunând că acesta ar trebuie mai bine să plece acasă pentru că mai mul îi încurcă

„E un bufon de clasa a V-a!(…) Eu i-am ca totul are o limita! Poti sa faci ce vrei tu atata timp cat tu le faci in perimetrul tau si actiunile tale nu se revarsa peste alti oameni, adica nu ma deranjezi pe mine cu ce faci, nu ma injuri pe mine, nu te iei de familia mea, de momentele mele, de sentimentele mele, poti sa fii Jador 100%, poti sa fii tu cel mai scarbos, cel mai needucat, cel mai mitocan, dar nu esti cu mine, vere”, a spus Zanni, care a fost intens susținut și de Cosmin Stanciu, Sebi, dar și Culiță Sterp, care se dorea a fi prietenul lui Jador.

Fanii au pus tunurile pe Culiță Sterp

Pe rețelele de socializare, fanii s-au arătat foarte dezamăgiți de comenatriile răutăcioase ale Faimoșilor, care au ajuns și la urechile manelistului. Acesta i-a spus prezentatorului Daniel Pavel că dorește să intre accidentat pe traseu, dar acesta nu i-a permis. Vizibil afectat că este izolat de ceilalți, Jador a încercat să-și păstreze dispoziția cu care a obișnuit publicul și să-i încurce pe Războinici la joc. El a subliniat că nu va pleca acasă și că-și dorește să rămânț la final.

Cel mai criticat pe rețelele de socializare a fost Culiță Sterp. Fanii au fost foarte supărați că acesta l-a criticate pe Jador împreună cu ceilalți și a spus lucruri negative, despre cel cu care pretinde că este prieten. Mai grav este că manelistului i-a îndârjit și pe ceilalți pe ascuns, iar asta i-a atras antipatic publicului, în contextul în care Jador are cei mai mulți fani, care votează la Survivor România.

„Un prieten nu face așa ceva”, a fost mesajul colectiv al multor telespectatori ai reality show-ului difuzat de Kanal D.