Clasament Survivor România 2021 actualizat. Performanță unică pentru Zanni. Reușita care l-a readus în top 3. Cine se află pe locul 1

21 mart. 2021
Clasament Survivor România 2021 actualizat. Performanță unică pentru Zanni. Reușita care l-a readus în top 3. Cine se află pe locul 1
Sorin a avut performanțe slabe în ultimele trei săptămâni de la Survivor România

Clasament Survivor România 2021. Seara de sâmbătă a fost una cu noroc pentru Faimoși, care au reușit să câștige totemul de imunitate, dar mai ales pentru Zanni, care și-a îndeplinit un obiectiv important. Artistul protejat de Alex Velea a devenit primul concurent care reușește să aducă patru puncte în același joc pentru echipa sa.

Zanni a ocupat mult timp locul 1 în topul eficacității, dar în ultima perioadă performanțele sale începuseră să scadă, alunecând până pe poziția șase în clasament. Probabil și conflictele interminabile cu Elena Marin i-au slăbit concentrarea și l-au înfuriat, însă sâmbătă s-a mobilizat exemplar și și-a condus echipa spre victorie.

Războinicii au pierdut la ștafetă și astfel în urma votului din Consiliu și-au trimis doi colegi spre eliminare, pe Sorin și pe Albert, alegeri corecte, dacă analizăm strict din punct de vedere sportiv. Cei doi sunt cei mai slabi jucători din echipa albastră.

Cine se află pe locul 1 în topul Survivor România

Mellina continuă să se afle pe locul 1 în statistici, urmată de Jador, care însă nu mai intră în concurs de o lună și a rămas cu procentele intacte. Pe locul 3 a ajuns Zanni, urmat de Maria, care a avut performanțe mai slabe la ultimul joc. Culiță Sterp rămâne pe 5 și momentan este accidentat la spate. Elena Marin urcă până pe locul 6, în timp ce Războinicul Andrei Dascălu rămâne pe 7.

Marius Crăciun deși era privit ca o mare amenințare, fiind cotat ca un foarte bun sportiv se află abia pe locul 10. El a pierdut jumătate din jocurile la care a intrat.

În partea de jos a clasamentului se află Andreea Antonescu, care a reușit să aducă doar 3 puncte din 26 de meciuri jucate și Roxana Nemeș, care se află în spital de o săptămână din cauza unor probleme de sănătate.

Clasament Survivor România – 21 martie 2021

Sursa foto: exatlonworld.com