Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme. Ce mănâncă vedeta Pro Tv și cum se menține în formă

de:
02 apr. 2021
Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme. Ce mănâncă vedeta Pro Tv și cum se menține în formă
Andreea Esca

Andreea Esca este imaginea Pro Tv-ului de peste 20 de ani, lucru care înseamnă că vedeta trebuie să fie foarte atentă la aspectul ei fizic. Și-a revenit rapid după naștere, a avut grijă să se mențină mereu în formă, însă a existat un moment în viața ei când greutatea a luat-o razna.

Spre deosebire de alte vedete, Andreea Esca nu a apelat la operațiile estetice și se simte foarte bine în pielea ei. Singura problemă, dacă se poate spune, ar reprezenta-o kilogramele în plus, atunci când se acumulează.

Cum a slăbit Andreea Esca

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca a pus pe ea câteva kilograme, care, la înălțimea ei, se resimțeau și nu o făceau să se simtă prea confortabil, motiv pentru care, vedeta nu a pierdut timpul și s-a pus direct pe treabă.

Prezentatoarea de la Pro Tv a slăbit nouă kilograme, cu o dietă extrem de simplă, pe care oricine o poate folosi și o poate face să devină un stil sănătos de viață, așa cum a făcut și Andreea Esca. Cu alte cuvinte, vedeta a renunțat la dulciuri, carbohidrați, pâine, dar și paste.

”Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat”, a mărturisit Andreea Esca în urmă cu ceva timp.

Rețeta perfectă nu există

Vedeta a mai povestit că nu are o rețetă perfect ă pentru pierderea kilogramelor, însă toată lumea trebuie să facă ce poate. Fericirea și un stil de viață alimentar sunt foarte importante pentru a ne menține greutatea, iar meniurile stricte ne pot face mai mult rău decât bine.

De asemenea, vedeta de la Pro Tv recomandă și exercițiile fizice. Potrivit acestia, sportul este metoda de bază în slăbire, iar alimentați este doar un mic factor la care trebuie să fim atenți.

”Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o găsiți, să știți că, dacă veți face, dacă veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului’. (…) Sportul e baza şi un pic de atenție la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operațiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecție”, a mărturisit Andreea Esca.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram de aproape 21 de ani. Cei doi au împreună doi copii, Aris și Alexia Eram.