Bianca Drăgușanu își face două noi operații estetice majore! Ce vrea să mai schimbe la ea de data aceasta

18 mart. 2021
Bianca Drăgușanu își face două noi operații estetice majore! Ce vrea să mai schimbe la ea de data aceasta

Deși pare că nicio bucățică din Bianca Drăgușanu nu a rămas neoperată, iată că vedeta încă mai găsește loc de noi intervenții. Aceasta a anunțat recent pe rețelele de socializare că se pregătește de o rinoplastie – operație la nas și de schimbarea implantului cu silicoane.

Intervențiile estetice au costat-o pe Bianca Drăgușanu până acum peste 50.000 de euro. Numai pentru fațetele dentare ar fi plătit 15.000 de euro, iar recent a mai scos 5.000 de euro pentru un implant fesier. Călin Doboș este medicul la care aceasta a apelat în ultimii ani și care a făcut-o să arate ca o păpușă practic.

Bianca Drăgușanu, criticată de soția lui Gabi Bădălău

Bianaca Drăgușanu are o relație tumultoasă în prezent cu Gabi Bădălău. Acesta se află în plin proces de divorț cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, care nu ezită să o critice pe iubita soțului său ori de câte ori are ocazia. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță ea a ținut să transmită că Bianca este un anti-model când vine vorba de mame, iar acum a atacat-o din nou pe rețelele de socializare când a aflat că aceasta vrea să se opreze din nou.

„O femeie are nevoie de atitudine și încredere in sine. Oricât de multe sau putine kg ai,oricât de putina sau multă frumusete genetica ai,important este sa fii tu și sa nu te transformi intr un obiect…… sa rămâi ceea ce ești și cum ai fost creat”, a fost mesajul Claudiei Pătrășcanu pe Instagram.

Răspunsul acid al Biancăi

Bianca Drăgușanu a venit imediat și cu o replică. Aceasta se află în Dubai, iar de o perioadă de timp este plecat nonstop în vacanțe sau se laudă pe rețelele de socializare cu achizițiile sale în valoare de sute de mii de euro. Doar de la începutul anului, a plătit peste 500.000 de euro pentru o mașină de lux și un apartament.

„Nimeni nu e perfect. Eu nu sunt nimeni. Eu sunt perfectă”, a fost și răspunsul Biancă la postarea Claudiei Pătrășcanu, care recent a și spus public cine au fost amantele lui Gabi Bădălău, undele dintre acestea fiind vedete respectabile. Vezi detalii AICI