Cum arată Daniela Crudu acum? De ce a bătut-o iubitul și cum a scăpat din mâinile lui FOTO

Sora Danielei Crudu, make-up artistul Ana-Maria, a spus totul despre tragicul eveniment de zilelel trecute. Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de către iubitul său.

Aceasta a dezvăluit motivul pentru care sora sa a luat o bătaie zdravănă de la iubitul croat. Se pare că totul ar fi început în clubul în care au petrecut.

Bărbatul ar fi făcut o criză de gelozie și luase câteva pahare la bord.

Daniela este bine acum. Am văzut că s-a scris că este internată. Nu, nu este. A fost la spital, într-adevăr, dar nu este internată și nu a fost supusă niciunei operații. Are ochii umflați, este vânată, e lovită la nas și are entorsă la picior. Momentan e acasă, are nevoie de odihn.”, a spus sora vedetei.

Criză de gelozie

Totul a început în clubul de noaptea. Iubitul Danielei s-ar fi enervat din cauza admiratorilor Cruduței.

”După ce au fost la restaurant să mănânce, s-au dus într-un club, și de acolo a început totul… avea și câteva pahare luate… și a devenit gelos pe admiratorii Danielei. A avut un moment de nebunie.”, a mai spus Ana-Maria.

A bătut-o în mașină

Totul s-a întâmplat ăn timp ce mergeau spre casă. Daniela a reușit să fugă într-o benzinărie și a sunat la 112.

”S-a întâmplat în mașină, în timp ce erau în drum spre casă. Când aproape au ajuns acasă, ea a apucat să iasă din mașină – dar deja o bătuse –  că a prins un moment în care nu găsea telecomandă de la barieră. A fugit într-o benzinărie, a luat un telefon de acolo și a sunat la 112. A venit Poliția, a luat-o și a dus-o la spital. După aceea a plecat din spital și s-a dus la tata acasă.

Apoi, polițiștii s-au întors la locuința ei unde era el. Că intrase în casă. Și l-au ridicat. Am fost și eu… și-a luat telefonul, lucrurile.”, a declarat sora Danielei pentru Ciao.

Nu-i va face plângere

Ana-Maria spune că sora sa nu va face nicio plângere pentru că îl iubește și nu vrea să facă rău nimănui. Vrea doar să plece, să se despartă de el.

”Nu a mai vorbit cu el, nu. Nu vrea să-i facă plângere, că îl iubește, îți dai seama. Și ea este miloasă, nu vrea să facă rău nimănui. Nu vrea să-i facă niciun rău, vrea să plece, să se despartă de el și gata, să plece, să scape.”, a încheiat aceasta.

Daniel a fost bătută foarte rău

Croatul a dat-o cu capul de câteva ori de torpedou. Vedeta este lovită la nas și are entorsă la picior. Aceasta susține că dacĂ nu ar fi fugit, iubitul său ar fi omorât-o

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge’, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos.

Revista Presei