Unde a muncit Cruduța înainte de a ajunge în televiziune! Unicat printre asistentele TV: Ce facultate a absolvit

Daniela Crudu a fost ruptă în bătaie la finalul săptămânii trecute. Vedeta a fost băgată în spital de iubit din cauza faptului că l-ar fi înșelat. Bruneta a ajuns desfigurată în spital și nici acum nu și-a revenit din pumni.

Ce studii are Daniela Crudu

Fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” sau ”Un show păcătos” nu are noroc deloc la bărbați. Că a fost vorba despre Mihai Costea sau iubitul croat, toate relațiile s-au terminat cu scandal.

Ce știe mai puțină lume e că vedeta TV a fst bună prietenă cu școala. Aceasta a absolvit Liceul Economic numărul 4 din Capitală și apoi a urmat cursurile Facultății de Jurnalism.

Cu toate că se prezenta rar la examene, Daniela Crudu a reușit să aibă numai note mari în perioada studenției. Bruneta a absolvit Facultatea de Jurnalism și este singura dintre asistentele TV care chiar au o diplomă în domeniul în care au profesat.

Primul loc de muncă al Cruduței

S-a aflat și care a fost primul loc de muncă al Cruduței. Înainte de a deveni asistentă TV, Daniela Crudu a lucrat ca animatoare în mai multe cubluri din Capitală. Era plătită cu 100 de euro pe noapte.

Apoi a intrat în lumina reflectoarelor datorită lui Andrei Rațiu prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny. În cadrul acestei școli, Daniela Crudu a câștigat și titlul de „Cel mai sexy fotomodel din Romania”.

Fosta asistentă TV a trecut prin momente groaznice duminică dimineața după ce a fost bătută de către iubitul croat. Acum, Daniela Crudu rupe tăcerea și dezvăluie în ce stare se află. După ce a trecut prin momente teribile, Daniela Crudu a spus la Xtra Night Show cum se simte în prezent și ce i-a făcut iubitul croat.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Loading...

Revista Presei